Event

METIP organiseert inspiratiemiddag met Sailors for Sustainability

Ondernemers gaan op zoek naar mogelijkheden om Den Helder te verduurzamen

METIP organiseert inspiratiemiddag met Sailors for Sustainability

Den Helder,
Op woensdag 8 februari 2023 vindt er een inspiratiemiddag over duurzame ontwikkelingen, trends, kansen en toepassingen binnen de maritieme, mariene en offshore-energiesector plaats. Deelnemers kunnen zich laten inspireren door verhalen van over de hele wereld verteld door Sailors for Sustainability. Ze kunnen met elkaar in gesprek gaan en samen kijken naar de kansen en mogelijkheden binnen Den Helder.

Sailors for Sustainability

Sailors for Sustainability komt langs en vertelt over de mogelijkheden en kansen binnen de maritieme sector. Ivar Smits en Floris van Hees, oprichters van Sailors for Sustainability, varen de wereld rond om succesvolle lokale oplossingen voor sociale en ecologische uitdagingen te vinden. Door te bloggen en vloggen over deze positieve voorbeelden beogen zij mensen te inspireren om ook zelf duurzame veranderingen door te voeren. Inmiddels zijn ze al 7 jaar onderweg en hebben ze ruim 60 projecten bezocht.

Programma

Tijdens deze interactieve sessie geven Ivar en Floris verschillende voorbeelden die zij tijdens hun zeilreizen zijn tegengekomen en worden geleerde lessen met ons gedeeld. Na de inspiratie gaan ze het verdiepende gesprek aan om de geleerde lessen voor onszelf te vertalen en te kijken naar de mogelijkheden binnen het vakgebied. De middag wordt afgesloten met een Q&A en een moment om te netwerken. Ondernemers kunnen zich aanmelden via de website van METIP.

Vorig bericht ‘Connected’ rijden met slimme verkeerslichten bij Aalsmeer en Schiphol
Volgend artikel Resideo in samenwerking met Homey

Nu op WijNoordHolland