Samenwerking

Mediaplus wint account Essent, Vandebron en Energiedirect

Mediaplus is verantwoordelijk voor de strategie, planning en inkoop van offline media

Mediaplus wint account Essent, Vandebron en Energiedirect

Foto: Mediaplus Netherlands

AMSTERDAM,
Mediaplus Netherlands gaat vanaf 2024 het media-advies verzorgen voor energiebedrijven Essent, Vandebron en Energiedirect. Mediaplus is verantwoordelijk voor de strategie, planning en inkoop van offline media met een focus op branding.  

Mediaplus Versterkt Essent, Energiedirect en Vandebron

De energiemarkt is momenteel zeer uitdagend: enerzijds door de ontwikkelingen in de wereld waardoor de energieprijzen onder druk staan. Anderzijds vanwege de energietransitie. Dit zijn niet meer de uitdagingen van morgen, maar van vandaag.

Menno Westinga, Managing Director Mediaplus Netherlands: “We zijn heel erg blij dat we Essent, Energiedirect en Vandebron hebben kunnen overtuigen in een extreem transformerende markt. Vanuit een strategische marktvisie zal Mediaplus bijdragen aan zowel het succes van vandaag, als de ontwikkeling naar morgen. Wij zijn er trots op deze positie te mogen vervullen en wij delen de passie voor klantgerichte innovatie met de verschillende merken in Nederland. We kijken ernaar uit om een ​​waardevolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Essent, Energiedirect en Vandebron in een dynamische markt.”

 

 

Vorig bericht Onderhoud Leeghwaterbrug (N242) in Alkmaar
Volgend artikel Partnerbijdrage: Roba Zaanstad helpende hand bij evenement Stichting Intocht Sinterklaas Amsterdam

Nu op WijNoordHolland