Prijs

Martin de Haan (VTi Amsterdam) wint wisseltrofee Werken & Ontwikkelen 2030NH

Voor bijdrage realiseren manifestambities

Martin de Haan wisseltrofee

Foto: provincie Noord-Holland

Den Helder,
Meer dan 60 experts en betrokken partijen bij het Manifest Werken & Ontwikkelen 2030 Noord-Holland kwamen bijeen voor presentaties, netwerken, en voor de uitreiking van de gelijknamige wisseltrofee. Die is gegaan naar Martin de Haan van VTi, Vakschool Technische installaties Amsterdam, voor zijn bijdrage aan het realiseren van de manifestambities. 

‘Ontzettend blij en dankbaar’

Elk half jaar gaat de wisseltrofee naar een project of uitvoering die een grote bijdrage levert aan de doelstellingen in het manifest dat zicht richt op ‘samenwerken aan een veerkrachtige technische en technologische arbeidsmarkt voor een duurzaam en groen Noord-Holland’. Martin de Haan: “Het winnen van de wisseltrofee vind ik een hele eer. Het inspireert mij en ik ben ontzettend blij en dankbaar voor de erkenning en waardering vanuit de provincie en collega’s uit de publiek private sector.”

Onderscheidend door innovatieve wijze van werken en de activiteiten

Vakschool Technische Installatiesis een samenwerking tussen beroepsonderwijs, bedrijfsleven, overheid en brancheverenigingen, in de Metropoolregio Amsterdam. Zij werken samen aan een goede opleiding van de technische professional van de toekomst. VTi promoot het installatievak onder jongeren & zij-instromers en leiden, voor het delen van kennis, hybride vakdocenten op.

De jury oordeelde in haar rapport dat VTi Amsterdam zich opvallend positief onderscheidt door de innovatieve wijze van werken en de activiteiten, zoals bijvoorbeeld inzet voor instroombevordering in opleidingen in de technische installatiebranche, de stad als leslokaal en het open karakter waardoor aansluiting toegankelijk wordt en een businessmodel ontstaat gericht op verduurzaming na de periode van PPS.

Wisseltrofee

Uit handen van Tim van der Voord van Smart Makers Academy, de vorige winnaar, ontving De Haan de wisseltrofee in het bijzijn van gedeputeerde Ilse Zaal, en van een grote groep enthousiaste ‘manifesters’. “Het is mooi, en ook hoopvol, om te zien hoe het manifest zorgdraagt voor duidelijke resultaten doordat er gemeenschappelijk de schouders onder wordt gezet,” aldus Ilse Zaal.

De volgende Technologietafel is in december 2023. Ondernemers die zich willen aansluiten en op de hoogte willen blijven van het manifest en de activiteiten, kunnen een e-mail sturen naar bruijnzeelr@noord-holland.nl.

Vorig bericht Lancering vernieuwd online winkelplatform Haarlemsewinkels.nl
Volgend artikel Ralph Bethlem wint MT/Sprout award als beste jonge ondernemer

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland