Nieuws

Loek Dingerdis gaat nieuwe vestiging van REDview BI in Alkmaar leiden

REDview BI verbetert het rendement en de cashpositie van MKB-ondernemingen door middel van realtime dashboarding.


Loek Dingerdis REDview
Per 1 oktober jl. heeft REDview BI een vestiging in Alkmaar geopend. Voor REDview BI is dit de 3e vestiging in Nederland, naast de vestgingen in Breda en Waalwijk.

Loek Dingerdis zal als verantwoordelijk partner de vestiging in Alkmaar uit gaan bouwen. Loek heeft ruime ervaring als ondernemer, organisatieadviseur, bedrijfskundige en marketeer en gaat de klanten van REDview BI in de regio Noord-Holland vanuit Alkmaar bedienen.

Loek Dingerdis
Op basis van jarenlange kennis en ervaring zet ik mijn deskundige en inspirerende ondersteuning in bij het bepalen, begeleiden, ontwikkelen en uitvoeren van een succesvolle strategie voor ondernemers en ondernemingen.

Werkgebieden zijn:

  • Financieel: de juiste dashboards en rapportages, managementinformatie, verslagleggingen en analyses ten behoeve van diverse belanghebbenden.
  • Marketing en verkoop: dashboards voor het samenbrengen van alle marketing- en salesinformatie voor de directie, teams en functies.
  • Business optimalisatie: dashboards op het gebied van rendementsverbetering, kostenbeheersing en procesoptimalisatie.

REDview BI helpt ondernemingen te transformeren naar datagedreven organisaties, om zo innovatief en competitief te blijven in een snel veranderende markt. Een organisatie waar door het toepassen van data, de continuïteit, flexibiliteit en resultaatgerichtheid gewaarborgd zijn.

Een belangrijk onderdeel hiervan zijn de door REDview ontwikkelde financiële dashboards, waarmee het rendement en de cashpositie van MKB-ondernemingen verbeterd worden. Met deze realtime dashboards beschikt iedere onderneming op ieder moment van de dag over de actuele, juiste en volledige financiële informatie voor alle bedrijfsbeslissingen.

Contact

Tel: 06-51145900
E-mail: loek@redviewbi.nl
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/loekdingerdis/
website.

Vorig bericht Digitale creaties VideOrbit trekken 120 miljoen views
Volgend artikel 6 faillissementen waaronder Frans Kelders Cuisinier

Nu op WijNoordHolland