ICT

Linden-IT hoogste nieuwe binnenkomer MT1000 

IT-detacheerder behaalt vierde plek in categorie ICT Detachering & Outsourcing

Linden-IT hoogste nieuwe binnenkomer MT1000

Amsterdam,
Detacheringsbureau Linden-IT is de hoogste nieuwe binnenkomer in de sector ICT Detachering & Outsourcing van de vandaag bekendgemaakte MT1000, het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. De Amsterdamse arbeidsbemiddelaar van IT-professionals is in hun categorie op de vierde plaats geëindigd.

Beoordelingen van zakelijke beslissers

De MT1000-ranglijst is dit jaar samengesteld op basis van beoordelingen van 4.898 zakelijke beslissers over hun dienstverleners. “Ik ben erg vereerd dat we deze plek in de MT1000 hebben bemachtigd”, zegt Gerbert Jan Valk, oprichter en CEO van Linden-IT. “Dit laat zien dat onze klanten vertrouwen in ons hebben en dat ze ons werk waarderen. We laten hiermee een aantal grote namen achter ons en zijn trots dat we dit hebben behaald in ons bescheiden bestaan van zes jaar.”

Scores

Naast hoogste nieuwe binnenkomer in de eigen categorie, scoort Linden-IT vier van de vijf sterren op zowel productleiderschap als excellente uitvoering en drie sterren op klantgerichtheid. Mede hierdoor eindigt de IT-dienstverlener in de totale ranglijst op plaats 314. Valk: “Onze dienstverlening richt zich op een duurzame samenwerking met opdrachtgevers en IT-professionals. Wij geloven erin dat we met een persoonlijke benadering van beide partijen continuïteit op ieder IT-vraagstuk kunnen waarborgen. Van onze opdrachtgevers horen we dan ook vaak terug dat ze tevreden zijn over onze betrokkenheid. Ik denk dat we daarom zo goed scoren.”

Vorig bericht Waterinnovatiefonds betaalt uit
Volgend artikel Noord-Hollandse ondernemers wensen elkaar een succesvol nieuwjaar!

Nu op WijNoordHolland