Detailhandel

Lidl Den Helder heropent vrijdag

Meer dagverse producten en geen tabakswaren

Lidl Den Helder heropent vrijdag

Foto: Lidl

Den Helder,
Vrijdag 24 februari is het zover. Na maanden verbouwen opent Lidl om 09:00 haar vernieuwde winkel in Den Helder aan de Texelstroomlaan in winkelcentrum Duinpassage. Klanten kunnen hier vanaf deze dag terecht voor alle dagelijkse boodschappen.

Meer winkelgemak

De nieuwe supermarkt is ingericht volgens de nieuwste Lidl-formule en maar liefst 407m² meter groter voor meer winkelgemak en ruimte voor dagverse producten. Tevens is er nabij de ingang van winkelcentrum Duinpassage een parkeerterrein gerealiseerd met 50 extra gratis parkeerplaatsen. Men kan nu via de Texelstroomlaan direct het nieuwe parkeerterrein op rijden, gelegen aan de Zoomstraat.

Gratis 1 minuut winkelen

Ter gelegenheid van de opening kunnen klanten op vrijdag 24 februari tussen 08:30 en 08:50 uur bij de ingang van Lidl Den Helder Duinpassage een gratis lot ontvangen om kans te maken op 1 minuut gratis winkelen. Klanten met de Lidl Plus-app krijgen daarnaast een gratis bloemetje en een big shopper na het scannen van hun digitale klantenkaart.

Geen sigaretten en tabak

Deze supermarkt verkoopt, net als alle andere Lidl-filialen in Nederland, geen tabakswaren meer en zet hiermee de volgende stap richting een rookvrije generatie. Lidl is de eerste supermarktketen in Nederland die gestopt is met de verkoop van sigaretten.

Vorig bericht Zscaler neemt Canonic Security over
Volgend artikel Provincie stelt €425.000 beschikbaar voor verbeteren bedrijventerreinen

Nu op WijNoordHolland