Event

Laatste kans: de toekomst van tech begint deze week

Op 16-17 juni biedt The Next Web Conference 2022 twee dagen vol inspiratie en netwerken

Laatste kans: de toekomst van tech begint deze week

Amsterdam,
Deze week start The Next Web Conference 2022. Op 16 en 17 juni is het TNW-festivalterrein de thuisbasis van meer dan 200 keynotes en firesides, startup- en investeerderssessies, signeersessies, graffitikunst – en een reuzenrad. Laatste kans: de toekomst van tech begint deze week. Tijdens deze dagen hopen de 10.000 aanwezigen één grote vraag te beantwoorden: what’s next in tech?

Hoor grote ideeën van grote namen

Deze experts delen hun inzichten samen met tal van andere kopstukken uit organisaties die de toekomst van de technologie vormgeven:

  • Edwin Aoki, CTO bij Paypal, schetst de toekomst van commercie en betalingen.
  • Diversity Hero en President bij VanMoof Gillian Tans gaat in op het gebrek aan data over diversiteit in de Europese techindustrie – en wat we hieraan kunnen doen.
  • Ondernemer Trinny Woodall gaat in op hoe digital-first merken direct-to-consumer succes kunnen boeken.
  • De Oekraïense Minister van Digitale Transformatie, Mykhailo Fedorov, spreekt het publiek toe tijdens de openingsceremonie.
  • Edward Snowden spreekt zich uit over vertrouwen en transparantie in het tijdperk van de metaverse.
  • De Chief Diversity Officer van Meta, Maxine Williams, praat over hoe we ervoor kunnen zorgen dat de metaverse inclusief en gelijkwaardig wordt.
  • Emmy-genomineerde techfilosoof en futurist Jason Silva neemt het publiek mee op een reis door virtuele realiteiten, psychoactieve technologieën en programmeerbare biologieën.”The Next Web Conference brengt de hele tech space samen en zet mensen in beweging. We zijn er trots op dit evenement te ondersteunen. En kijken ernaar uit de aanwezige founders, leiders, investeerders, startups en innovators te ontmoeten. Om de toekomst van tech te bespreken”, aldus Jonas Breding, General Manager Northern Europe bij PayPal. “We zijn ook enthousiast dat onze CTO, Blockchain, Crypto en Digitale valuta bij PayPal, Edwin Aoki, zijn inzichten zal delen over de toekomst van finance. En betalingen, nu we een transformatief tijdperk ingaan. Dankzij opkomende en volwassen wordende blockchain-technologieën.”

Ontmoet de toekomstige unicorns – vandaag

TNW Conference is niet alleen een plek om geïnspireerd te worden door thought leaders. Laatste kans: de toekomst van tech begint deze week. Het is de plek waar founders financiering vinden, waar startups hun visie delen en waar investeerders de meest veelbelovende nieuwe ideeën ontdekken. Maak kennis met ruim 300 investeerders en meer dan 100 startups op het evenement.

Vorig bericht Nick van Katswaarde junior projectmanager The Locals
Volgend artikel Nieuwe leden van CTS GROUP Young Talents

Nu op WijNoordHolland