Nieuws

Jonge horeca-ondernemer brengt betaalbare schermen voor 1,5 meter bedrijfsleven op de markt

Horeca-ondernemer Joeri Salet (27) brengt betaalbare transparante PVC schermen op de markt, genaamd Transparante Schermen


Amsterdam
Op die manier kunnen bedrijven zich aan de 1,5 meter maatregel houden, die hoogstwaarschijnlijk ook na 20 mei van kracht zal blijven. Salets idee kwam voort uit de noodzaak om voor al zijn horeca-zaken plexiglas schermen aan te schaffen, deze zijn echter zwaar en zeer kostbaar. Daarnaast zijn aanbieders niet transparant over de aanschafprijs, wat tot irritatie leidde in een al onzeker periode.

Materiaal

Doordat ieder bureau, kassablok, of tafel verschillend is, is het niet vanzelfsprekend dat er een plexiglas-plaat naast kan staan of dat het aan het plafond bevestigd kan worden. PVC is daarentegen veel lichter en wendbaarder. Het materiaal is gemakkelijk te reinigen en zelf bij te snijden.

Betaalbaar

PVC is tot 50% goedkoper dan plexiglas en Transparante Schermen zijn al verkrijgbaar vanaf € 42,50 voor een afmeting van 120 x 60cm.

Multi purpose

De schermen zijn breed inzetbaar, van horeca, tot kantoren en retail, maar ook in het openbaar vervoer en andere publieke ruimten.

Vorig bericht Bijenkorf Noord-Holland heropent woensdag de deuren
Volgend artikel Arcona Property Fund N.V.: 2019 stabiel, 2020 uitdagend

Nu op WijNoordHolland