Nieuws

Internationale uitbreiding de basis voor uitzonderlijke 210% groei Betty Blocks

Betty Blocks maakt vandaag bekend dat het een 210% groei heeft gerealiseerd in 2017.


Alkmaar/Obdam – Dit succes is vooral te danken aan de wereldwijde transitie van low-code naar no-code en de internationale groei van het bedrijf. Het Nederlandse bedrijf heeft onlangs kantoren geopend in de US, UK, Duitsland en Japan.

“Gezien de exploderende no-code markt en de grote, wereldwijde vraag is het logisch dat wij ons internationaal snel uitbreiden. Wij geloven dat de beweging van low-code naar no-code geleid wordt door mensen die naar échte oplossingen zoeken met een grote impact voor hun bedrijfâ€, aldus CEO Chris Obdam.

Alom gerespecteerde analisten – o.a. Gartner – benadrukken dat Betty Blocks’ visie en ‘builder happiness’ belangrijke drijfveren zijn die klanten als KPMG, Gemeente Amsterdam, Cloudcover en Clifford Chance hebben overtuigd om voor Betty Blocks te kiezen.

Vanwege de groeiende vraag naar no-code applicatie-ontwikkeling heeft Betty Blocks een groot aantal nieuwe samenwerkingsverbanden afgesloten, waaronder de recente samenwerking in Japan. Deze partners zorgen ervoor dat Betty Blocks hun klanten wereldwijd van dienst kan zijn omdat zij het product, de visie en mensgerichtheid van het bedrijf hoog in het vaandel hebben staan.

De hoogtepunten van 2017:

  • 210% groei in jaarlijks terugkerende omzet
  • Betty Blocks is opgenomen in Gartner’s Magic Quadrant 2017 for Enterprise HPaPaaS
  • Vier nieuwe regio’s toegevoegd aan het portfolio
  • Meer dan 120 updates aan het award winning platform
  • Als eerste no-code platform de ISO 27001-certificering behaald

De verwachtingen voor 2018

Betty Blocks bereidt zich voor op een nog grotere groei in 2018. Wereldwijd wil de organisatie snel groeien door een groot aantal mensen aan te nemen. Daarnaast wil het bedrijf het partnernetwerk nog verder uitbreiden en wordt het platform continu verder geoptimaliseerd. Het moment is zeker daar; Forrester voorspelt dat de verkoop van no-code applicatie-ontwikkelplatformen met 68% zal stijgen om binnen twee jaar tot een markt van 15 miljard dollar te groeien.

Betty Blocks, het enige echte no-code platform

Betty Blocks is het enige echte no-code applicatie-ontwikkelplatform waarmee je snel en gemakkelijk complexe applicaties ontwikkelt, volledig in de cloud. Het platform vormt de basis voor nieuwe innovaties en het zelf creëren van IT-oplossingen, binnen een door de IT-afdeling gefaciliteerde omgeving.

Betty Blocks is opgenomen in Gartners hpaPaaS Magic Quadrant, is daarnaast winnaar van de Holland Business Award en erkend als voorloper in de Nederlandse tech scene door G2Crowd. Het bedrijf heeft als eerste no-code platform de ISO 27001-certificatie ontvangen, en is frequent aanwezig bij toonaangevende Gartner-events. Bovendien was CEO Chris Obdam genomineerd voor CEO van het jaar 2017. Leer hier meer over Betty Blocks

Vorig bericht WIJ Bouwprojecten van de Week
Volgend artikel Foto van de Week - Bouwinvest Beste Werkgever 2017-2018

Nu op WijNoordHolland