Participatie

Informatiebijeenkomst Thorbeckeweg en A7

22 februari informatiebijeenkomst voor ondernemers over project Aanpak Verkeersdruk Thorbeckeweg; 26 februari online informatiesessie A7

Informatiebijeenkomst Thorbeckeweg en A7

Het Projectbureau Thorbeckeweg nodigt ondernemers vanuit het project Aanpak Verkeersdruk Thorbeckeweg – N516 (AVANT) uit om de informatiebijeenkomst te bezoeken.
En van april tot september vinden er grootschalige onderhoudswerkzaamheden plaats aan de A7 ter hoogte van Purmerend. Dit gaat leiden tot veel hinder en grote vertraging, mits we er in slagen een deel van het verkeer op een andere manier af te wikkelen. Met name richting werkgevers is Breikers partner van Rijkswaterstaat voor het zoveel mogelijk beperken van de hinder.  Lees hieronder verder.

Thorbeckeweg
Wanneer: donderdag 29 februari a.s.
Tijd: 16.00u – 18.00u
Locatie: Van der Valk Hotel Oostzaan-Amsterdam, Westeinde (Verlengde Stellingweg) 1, 1511 MA Oostzaan

Tijdens deze bijeenkomst word je bijgepraat over de huidige ontwikkelingen van het project. Aannemer Boskalis is naast het projectteam van AVANT aanwezig om je te woord te staan en de planning, fasering en ontwerpen te delen. Aanmelden kan vóór donderdag 22 februari a.s. via thorbeckeweg@zaanstad.nl

Meer informatie

Meer informatie op de website, de nieuwsbrief, inloopspreekuren en ook via de Projectenapp van Boskalis. Daarnaast vindt het Projectbureau het waardevol om met je in gesprek te gaan en je gerichter te voorzien van informatie via de infobijeenkomst. Voor de laatste ontwikkelingen, kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief.

Vragen

Voor vragen kun je terecht bij omgevingsmanager Alexandra de Waard van AVANT via telefoonnummer 06 13967811 of email thorbeckeweg@zaanstad.nl en bij omgevingsmanager Abe Schuring van Boskalis via telefoonnummer 06 50086926 of email thorbeckeweg@boskalis.com.

26 februari online informatiesessie A7

Van april tot september vinden er grootschalige onderhoudswerkzaamheden plaats aan de A7 ter hoogte van Purmerend. Dit gaat leiden tot veel hinder en grote vertraging, mits we er in slagen een deel van het verkeer op een andere manier af te wikkelen. Met name richting werkgevers is Breikers partner van Rijkswaterstaat voor het zoveel mogelijk beperken van de hinder.

Benieuwd of ook jouw organisatie hinder zal ondervinden en hoe we die zoveel mogelijk kunnen beperken? Meld je dan aan voor de online informatiesessie die we organiseren op maandag 26 februari van 15.00 tot 16.00 uur. Rijkswaterstaat geeft dan een toelichting op de aard en noodzaak van de werkzaamheden en de gevolgen voor de afwikkeling van het verkeer. Breikers gaat in op de mogelijkheden om als werkgever de hinder voor medewerkers zoveel mogelijk te voorkomen en beperken. Aanmelden kan via deze link.

Vorig bericht Amsterdam krijgt een nieuw Broodfonds voor ondernemers
Volgend artikel JACK & JONES nog groter op Amsterdam The Style Outlets

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland