Event

Hoornse Waterweek groter dan ooit

Initiatief van Hoorn, echt mooi, Westfriese Waterweek, gemeente en lokale ondernemers

Hoornse Waterweek groter ooit

Foto: Benno Ellerbroek

Hoorn,
Van 18 juli tot en met 23 juli wordt de Hoornse Waterweek groter dan ooit, met (water)activiteiten en festiviteiten die de havenstad tot leven brengen. Denk aan de bekende Drakenbootrace, het HELD-festival, Swim to Fight Cancer en nog veel meer. Hoornse ondernemers, Westfriese Waterweken en Gemeente Hoorn vullen de agenda met evenementen in de haven.

Oude en nieuwe helden

In 2023 herdenkt Hoorn de Slag op de Zuiderzee. Door middel van een podwalk kunnen bezoekers meer leren over de Slag op de Zuiderzee. Het programma is dit jaar ook uitgebreid met nieuwe activiteiten. Zoals het Biercircus, puzzeltocht De Zuiderzee Helden en een sunset SUP. Maar ook vertrouwde favorieten komen terug. Het Shantyfestival zorgt voor de deuntjes, ontdek de stad vanaf het water met Stichting Varend Erfgoed of de watertaxi en natuurlijk voor de jonge waterhelden de kindermiddag.

De Hoornse binnenstad wordt ondergedompeld in gezelligheid en muziek. Bezoekers kunnen vrijblijvend de vele festivals ontdekken zoals de VrijmiBo op vrijdag, het Wijnfestival op zaterdag of het Biercircus op zondag.

Lokale helden

De Hoornse Waterweek is een initiatief van Westfriese Waterweek, Hoorn, echt mooi en gemeente Hoorn. Samen met lokale ondernemers, organisaties en initiatiefnemers verrassen zij de bezoekers met een bijzonder programma met tal van gratis activiteiten.

Vorig bericht EIF stapt met € 15 miljoen in derde fonds Karmijn Kapitaal
Volgend artikel CIOS75 looproute Haarlem officieel geopend

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland