Overname

GP Groot versterkt met overname positie op regionale gasmarkt

Overeenstemming over de overname van Gashandel Zoon

GP Groot

Bron: GP Groot

HEILOO,
GP Groot gas bv en Gashandel Zoon Heiloo B.V. hebben overeenstemming bereikt over de overname van de activiteiten van Gashandel Zoon door GP Groot. De overname wordt effectief per 1 april 2024. De aan de Kanaalweg 15 in Heiloo gevestigde Gashandel Zoon is opgericht in 1926.

Door de overname versterkt GP Groot haar positie op de regionale gasmarkt. Pieter Talsma, directeur van GP Groot energie waartoe GP Groot gas behoort: “GP Groot gas bedient met haar vestiging in Amsterdam de Noord-Hollandse markt. De activiteiten van Gashandel Zoon sluiten zowel qua assortiment als werkgebied goed aan bij die van GP Groot gas en zorgen voor een mooie verdichting van het klantennetwerk.”

Gashandel activiteiten

GP Groot zal de activiteiten van Gashandel Zoon tot oktober 2024 voortzetten op de Kanaalweg 15 in Heiloo om ze vervolgens samen te voegen met haar andere gasactiviteiten.  De bij de activiteiten van Gashandel Zoon betrokken chauffeur komt in dienst van GP Groot, hij zal de bezorgklanten blijven bedienen.

Hein Zoon, eigenaar van Gashandel Zoon, blijft in de eerste maanden na de overname werkzaam voor de onderneming en is blij met de overname. “Na bijna een eeuw actief te zijn geweest in de regionale gasmarkt, ben ik blij dat GP Groot de activiteiten van Gashandel Zoon voortzet. We hebben altijd prettig met GP Groot samengewerkt. Ik heb er alle vertrouwen in dat onze activiteiten, onze klanten en mijn collega die de overstap maakt, bij GP Groot in goede handen zijn.”

Vorig bericht KNRM Zandvoort ontvangt cheque van € 3.036,-
Volgend artikel Glasvezel voor bedrijventerreinen in Diemen

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland