Nieuws

Feestelijke opening Cyso Group pand de Roeter in Alkmaar

Vorige week is de nieuwe IT-hotspot De Roeter feestelijk geopend tijdens de Cyso Group Zomerborrel.


Alkmaar
Voorafgaand aan de opening werden de drie compagnons en tevens grondleggers van Cyso Group, Sven Visser, Paul Bankert en Tjebbe de Winter, toegesproken door hun partners. Daarna werd het pand geopend en werden nieuwsgierigen onder begeleiding van twee entertainers op ludieke wijze rondgeleid door het pand.

Het gemêleerde gezelschap van klanten en relaties kon verder genieten van kleurrijke cocktails, lekker eten en livemuziek. De feestelijke aankleding van het terrein, samen met een strakblauwe lucht en stralende zon zorgde voor een gezellige sfeer. Al met al een geslaagd evenement dat pas na zonsondergang eindigde.

Nederland zoemt: In actie voor de wilde bij

Cyso Group steunt het initiatief Nederland Zoemt. Nederland Zoemt is een samenwerkingsproject tussen verschillende partijen met als doel op te komen voor de wilde bij die ernstig wordt bedreigd. Bezoekers konden doneren om de bijen te redden en dat heeft ertoe geleid dat er € 256,20 is overgemaakt naar De Bijenstichting.

Meer evenementen

Na al deze feestelijkheden zitten we natuurlijk niet stil; hotspot De Roeter leent zich immers uitstekend voor bijeenkomsten. Op 10 oktober a.s. staat de eerste Cyso Insight #Kubernetes gepland. Wil je weten wat we gaan doen? Klik dan hier voor meer informatie of om aan te melden.

Wil je onze ruimte gebruiken voor je eigen bijeenkomst? Neem dan contact met ons op.

Natuurlijk mag je ook spontaan een keer langskomen, stap gerust eens binnen voor een lekkere kop koffie en goed gesprek.

Vorig bericht Nederlandse detailhandel zet meer om
Volgend artikel Creatief bureau XXS Amsterdam sluit zich aan bij Candid Group

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland