Nieuws

EDD Group gaat verder onder de vlag van Dutch Flower Group

Vanaf 1 januari 2019 slaan de handelsbedrijven van EDD Group (E. den Dekker B.V., DRC Plantes B.V. en DRC Flor B.V.) de handen ineen met Dutch Flower Group (DFG).


EDD Group, met als drijvende kracht oprichter Eddie den Dekker, is sinds 1986 actief in de handel van planten en plantconcepten, alsmede verse snijbloemen. Vanuit de hoofdvestiging Honselersdijk, op Trade Parc Westland, werken dagelijks ruim 80 medewerkers aan het op maat beleveren van grootschalige retailers, zoals supermarkten, tuincentra, bouwmarkten en groothandelaren.

EDD Group zocht naar een betrokken partner om de groei van haar klantenportfolio en uitbreiding van haar dienstverlening te kunnen realiseren. Die is gevonden in Dutch Flower Group.

Vanaf 1 januari 2019 vallen de activiteiten van E. den Dekker, DRC Plant en DRC Flor onder de DFG vlag.

Directeur Eddie den Dekker van EDD Group: “Ik ben blij met deze ontwikkeling. De aansluiting bij Dutch Flower Group geeft ons bedrijf een positieve impuls. Een betrokken en solide partner om vanuit kracht, know-how en netwerk samen verder te kunnen bouwen aan onze klantrelaties.”

Den Dekker blijft als directielid verbonden aan de onderneming.

EDD Group en haar handelsmerken zullen zich als marktpartij zelfstandig blijven profileren.

Dutch Flower Group verwacht met deze uitbreiding een verdere versterking van de marktpositie te kunnen realiseren voor de DFG bedrijven bij haar grootschalige retail- en groothandelsklanten in Europa.

Vorig bericht AM begint bouw luxe appartementen stadshart Amstelveen
Volgend artikel Hans Wijers vertrekt bij Heineken

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland