Subsidie

Dinsdag 9 juli: pitchbijeenkomst LEADER Westfriesland

Voor inwoners en organisaties met projectideeën voor LEADER-subsidie

Dinsdag 9 juli: pitchbijeenkomst LEADER Westfriesland

Op dinsdag 9 juli 2024 wordt er weer een pitchbijeenkomst georganiseerd voor het LEADER-programma in Westfriesland. Leader is een programma voor een leefbaarder platteland. Tijdens deze bijeenkomst krijgen deelnemers de kans hun projectidee te presenteren aan de Lokale Actiegroep (LAG).

Iedereen kan een LEADER-aanvraag doen: privépersonen, stichtingen, bedrijven, organisaties, overheden en samenwerkingsverbanden. Voorwaarde is dat de aanvragende partij actief is in het LEADER-gebied of dat het project samen met partijen uit het gebied is ontwikkeld.

Inwoners en organisaties met innovatieve projectideeën die de leefbaarheid in hun gebied verbeteren, worden aangemoedigd om deze kans te grijpen. Zij kunnen hun idee kort presenteren aan leden van de Lokale Actiegroep (LAG) en ontvangen direct feedback, tips en tricks voor het uitwerken van hun plan voor de subsidieaanvraag. Daarnaast kunnen LAG-leden helpen met de ontwikkeling van het projectidee en het vinden van geschikte partners in de regio.

Wanneer:

  • Datum: dinsdag 9 juli 2024
  • Locatie: volgt na aanmelding

Aanmelden: Aanmelden voor de pitchbijeenkomst kan tot uiterlijk 1 juli via anke@leaderwestfriesland.nl. Bij de aanmelding dient een ingevuld projectideeformulier te worden meegestuurd, welke te downloaden is op de website: www.leaderwestfriesland.nl.

Vorig bericht € 500.000 subsidie voor ondernemers om netcongestie aan te pakken
Volgend artikel Kunst schiet wortel in het Schinkel District

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland