HR

Deel lanceert AI-werkassistent Deel IQ

Inzicht in lokale wetten, HR best practices en eigen personeelsgegevens in >150 landen

Deel lanceert AI-werkassistent Deel IQ

Foto: Deel

Amsterdam
Deel, een HR en Payroll platform voor wereldwijde teams, lanceert vandaag Deel IQ, een werkassistent aangedreven door AI. Deel IQ geeft werkgevers, van kleine startups tot grotere ondernemingen, toegang tot wereldwijde HR-informatie en inzichten.

200 lokale HR-experts en juristen

Ondersteund door OpenAI’s ChatGPT-4 wordt Deel IQ uitgebreid met toegang tot Deels wereldwijde kennisbank, die wordt gevoed door een intern team van 200 lokale HR-experts en juristen. Deze bronnen geven Deel IQ de kracht om van elke organisatie een wereldwijde HR-expert te maken met één bron voor compliance-informatie. Bedrijven die gebruik maken van Deel IQ kunnen informatie krijgen over lokale wetten en best practices in meer dan 150 landen over de hele wereld. De uitkomst is dat al hun werknemers voldoen aan de regelgeving, ongeacht waar ze wonen.

Wereldwijde HR-informatie

Werkgevers kunnen Deel IQ gebruiken om snelle, bruikbare gegevens te verzamelen, rechtstreeks uit hun eigen bedrijfsgegevens via het Deel-platform. Bijvoorbeeld de totale personeel gerelateerde kosten of het aantal werknemers in bepaalde vaardigheidsgebieden. Op basis van dergelijke personeelsgegevens kunnen bedrijven direct rapporten genereren om inzichten te krijgen over hun teams, zonder afhankelijk te zijn van handmatige rapportageprocessen op basis van spreadsheets.

“Met Deel IQ hebben bedrijven eenvoudig toegang tot betrouwbare wereldwijde HR-informatie van Deel, plus inzichten die afkomstig zijn uit hun eigen personeelsgegevens”, zegt Dennis Valkema, General Manager Benelux bij Deel. “Vanaf nu hoeven bedrijfsleiders en HR-teams alleen nog maar de relevante vragen te stellen en ze hebben direct inzicht in de informatie die ze nodig hebben om goed geïnformeerde beslissingen te nemen over het aannemen van personeel. Deel biedt bedrijven over de hele wereld al de tools en daarmee het vertrouwen dat ze nodig hebben om zich te ontwikkelen en te kunnen blijven groeien in andere landen”, zegt Valkema. “Deel IQ helpt werkgevers verdere misstappen te voorkomen als het gaat om wereldwijde werving en personeelsmanagement.”

Vorig bericht Bouw Integraal Kind en Expertise Centrum (IKEC)
Volgend artikel Top 5 meest gelezen artikelen op WijNoordHolland van afgelopen week

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland