Nieuws

Award Duurzame Ondernemer Medemblik

Monique Ravenstijn (Jumbo) genomineerd.


Onderneemster Monique Ravenstijn van Jumbo Zwaagdijk zet duurzaam werken in de volle breedte in. Zij is één van de genomineerden van de Award Duurzame Ondernemer 2018. Die staat dit jaar in het teken van de circulaire economie.

Monique is de oprichter van de duurzaamheidsformule ‘Jeelink’. Deze richt zich op circulariteit, vitaliteit en social care. Bijdragen leveren aan onze maatschappij en de toekomst. En dat begint bij Jumbo Monique. Duurzaam ondernemen vindt Monique verder kijken dan de volgende generatie.

Composteren

In oktober komen er makkelijk leesbare receptenkaarten zodat iedereen eenvoudig en gezond kan koken met regionale producten. De Jumbo-distributiecentra verzamelen de producten van meerdere leveranciers per winkel. Hierdoor worden minder kilometers gereden en wordt CO2 bespaard. Trots is Monique Ravenstijn op het net aangeschafte composteerapparaat in de winkel in Zwaagdijk. Daarin wordt al het organische afval verwerkt tot compost die naar de klanten en de lokale telers gaat. Een mooie lokale kringloop.

Ondernemers kunnen zich nog voor de Award aanmelden.

Vorig bericht 2 nieuwe faillissementen in Noord-Holland (onder meer Kalendar Tech B.V., N.B.B. Marketing Projects B.V.)
Volgend artikel Uitbreiding acquisitieteam Bouwinvest Healthcare Fund

Nu op WijNoordHolland