Uitbreiding

Amsterdamse YourCampus klaar voor expansie naar Duitsland

Klaar voor internationale uitbreiding na succesvolle tweede financieringsronde

Amsterdamse YourCampus klaar voor expansie naar Duitsland

Amsterdam,
De Amsterdamse startup YourCampus heeft haar positie op de thuismarkt verstevigd en breidt nu uit naar Duitsland. Met de financieringsronde, geleid door Newion en ondersteund door succesvolle ondernemers, heeft YourCampus 2,7 miljoen EUR opgehaald om de volgende versie van haar innovatieve benefits & compensatieplatform uit te rollen in het buitenland.

Employeebenefitspakket speelt in op beide markten

In een toelichting op de uitbreidingsplannen zegt Florian Gendrault, CEO van YourCampus:  “Met ons nieuwe employeebenefitspakket toegespitst op de Duitse markt speelt YourCampus in op de behoefte dat Nederlandse bedrijven met werknemers in beide landen (en daarbuiten), kunnen profiteren van dezelfde benefits als de rest van het team.”

Al meer dan 150 werkgevers

Sinds de oprichting heeft de startup al meer dan 150 werkgevers verwelkomd. Zij betalen voor de diensten van YourCampus een bedrag per maand per medewerker. Bedrijven selecteren de employee benefits waaruit hun medewerkers mogen kiezen. “Die keuze is enorm, van sportabonnementen tot green mobility tot opleidingen en mental coaches.”

Werkgevers willen vooral werknemers behouden

Florian Gendrault stelt dat de krapte op de Europese arbeidsmarkt onveranderd groot blijft. “Wel zien we de aanvragen veranderen. Werkgevers zijn de laatste maanden vooral gericht op behoud van werknemers. Daar helpen wij werkgevers bij, op een interactieve, laagdrempelige en kostenefficiënte manier. YourCampus biedt flexibiliteit en maatwerk in dit specifieke gebied van employee benefits, maar met collectieve kortingen. Die flexibiliteit geldt ook voor ons breed aanbod met volledige tax compliance in heel Duitsland.”

Vorig bericht Onderzoek naar opwekken van zonne-energie langs snelwegen en spoor
Volgend artikel Factris sluit nieuwe financieringsfaciliteit af voor kredietverlening mkb

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland

INTERVIEW WIJBUSINESSNIEUWS

Als solopreneur heb je geen beperkingen