Duurzaamheid

Amsterdam helpt huiseigenaren verduurzamen

Samen inkopen levert scherpe voorwaarden

 

Amsterdam helpt huiseigenaren verduurzamen

Amsterdam,
Amsterdam gaat huiseigenaren helpen hun huizen te verduurzamen. Samen inkopen levert scherpe voorwaarden, gemak en zekerheid op. Een selectie van huiseigenaren en vve’s krijgt in mei een brief over nieuwe acties voor dubbel glas, zonnepanelen of verschillende vormen van isolatie.

In de brief staat waarvoor huiseigenaren in aanmerking komen: zonnepanelen, dubbel glas en/of isolatie. Huiseigenaren krijgen een uitnodiging voor een informatiebijeenkomst.

Samenwerking

Amsterdam werkt voor deze actie samen met ‘Winst uit je woning’. Zij hebben de aanbieders al met elkaar vergeleken en begeleiden eigenaren van offerte tot uitvoering. Dat bespaart een hoop gedoe en zorgen. En, collectief inkopen is voordeliger.

Eenvoudig meedoen

Eigenaren kunnen zich opgeven via de website van ‘Winst uit je woning’. Zij nemen de aanvraag met de eigenaar door en helpen verder.

De voordelen

Huiseigenaren weten zeker dat het werk gedaan wordt door een gevestigde partij en tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook krijgen zij een offerte op maat en tips voor beschikbare subsidies.

Vorig bericht Matthijs Welle van Mews wint LET Award 2023
Volgend artikel 34 basisscholen uit Noord-Holland in de race voor een ANWB Verkeersplein

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland