Nieuws

Amsterdam heeft er een boetiekkantoor bij

Mindspace lanceert boetiekkantoor Amsterdam


Amsterdam – De Mindspace-locatie aan de Nieuwezijds Voorburgwal 296-298 in Amsterdam is niet een typisch Mindspace-gebouw. Het is een uniek boetiekkantoor dat – naast gemeenschappelijke keukens en evenementen – een bijzondere indeling gericht op privacy biedt. De naam van het kantoor dat het beste van twee werelden biedt is Mindspace House.

In Mindspace House vind je privéruimtes, ruime vergaderkamers en het unieke design dat zo typerend is voor Mindspace-locaties wereldwijd. Het heeft echter ook alle voordelen van een flexibele kantoorruimte. Open lounges, netwerkmogelijkheden met andere professionals, een all-inclusive-lidmaatschap en een creatieve werkomgeving, om er maar een paar te noemen. Mindspace House combineert deze elementen in een boetiekontwerp dat huiselijk aandoet. Dit maakt het tot de perfecte werkomgeving voor bedrijven die prijs stellen op privacy, die extra behoefte hebben aan stille ruimtes, of die hun werknemers een optimale werkervaring willen bieden.

“Onze medewerkers houden van de levendige cultuur, het ontwerp en de evenementen van coworking kantoren, maar ze hebben tegelijkertijd behoefte aan ruimtes om rustig te kunnen werken. Daarom is Mindspace House de perfecte oplossing voor ons bedrijfâ€, zegt Rixt Herklots, Operationeel Directeur van The Next Women. “Het is voor ons belangrijk om omringd te zijn door creatieve, gelijkgestemde bedrijven. Aan de andere kant stellen we prijs op stilte en rustige werkruimtes; precies de combinatie die Mindspace House biedt.â€

Mindspace heeft inmiddels vier locaties in Nederland: één in Utrecht en drie in Amsterdam. De laatste toevoeging – Mindspace Dam – opende haar deuren in de eerste week van december 2018. Het kantoor is gevestigd in een geweldig monumentaal pand met meer dan genoeg ruimte voor teams die het beste uit zichzelf willen halen.

Vorig bericht Oud programmadirecteur Greenport NHN nu burgemeester Hollands Kroon
Volgend artikel 3 nieuwe faillissementen in Noord-Holland (onder meer Schoenhandel Leemans B.V., Xense B.V.)

Nu op WijNoordHolland