Ondernemerschap

Podcast MiYOB: Amir Sabirovic in gesprek met ondernemer Dennis Jak van Fynt Communicatie

Delen van kennis over ondernemerschap via podcasts

 

Amir Sabirovic_MYOB

Foto: MiYOB (Amir Sabirovic)

Zaanstad/Deventer,
Amir Sabirovic is een ervaren IT-manager met een extensieve staat van dienst in strategisch management, procesoptimalisatie en verandermanagement. Zijn meer dan dertien jaar ervaring omvat een breed scala aan technische en operationele vaardigheden, gekoppeld aan een effectieve managementstijl. Zijn expertisegebieden omvatten operationeel management, procesoptimalisatie, verandermanagement, project- en programmamanagement, strategische resourceplanning en financieel management. Amir beschikt ook over vaardigheden in Social Selling, Strategic Thinking, B2B Sales en Business Analysis. 

In 10 stappen naar ondernemerschap

Doel van de podcasts van Sabirovic is het delen van kennis over ondernemerschap. Dit in het kader van het boek van Wietse Louwes: In 10 stappen naar ondernemerschap. Deze keer heeft hij gekozen voor Dennis Jak, ondernemer in hart en nieren, en hij is verantwoordelijk voor het opzetten van diverse bedrijven (communicatie, creatie, uitgeverij). Dennis staat bekend om zijn pragmatische aanpak en is gespecialiseerd in B2B marketing en communicatie. Via zijn bedrijven Fynt en Fynt Media stelt hij zich tot doel de zichtbaarheid van bedrijven en organisaties te vergroten.

Foto: Fynt

Podcasts luisteren

Via DEZE link is de podcast te beluisteren via Spotify en via DEZE link op Apple. Liever bekijken, dat kan ook via DEZE link.

Dennis Jak_Fynt

Foto: Fynt (Dennis Jak)

Vorig bericht Storing Leimuiderbrug
Volgend artikel Hallo2024! 8 januari AFAS Stadion Alkmaar

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland

INTERVIEW WIJBUSINESSNIEUWS

Als solopreneur heb je geen beperkingen