Samenwerking

AFS en Mylette bundelen krachten in software ontwikkeling

'Door samenwerking met AFS worden onze klanten nog verder ontzorgd'

AFS en Mylette bundelen krachten in software ontwikkeling

AFS en Mylette bundelen de krachten om het core banking platform van Blanco over te nemen en door te ontwikkelen. Mylette neemt tevens een aantal programmeurs die betrokken zijn geweest bij de ontwikkeling van het platform over van Blanco. In de samenwerking tussen Mylette en AFS, wordt Mylette verantwoordelijk voor de verkoop, het beheer en de verdere doorontwikkeling van het platform. AFS neemt de activiteiten van Knox (broker- en bewaardienstverlening) over en sluit een SaaS-overeenkomst met Mylette voor het gebruik van dit platform.

Broker- en bewaardienstverlening ondersteunen

Begin december is het platform overgedragen en vanaf 19 januari maakt AFS gebruik van het core banking platform ter ondersteuning van de broker- en bewaardienstverlening aan zelfstandige vermogensbeheerders en andere financiële ondernemingen.

‘Complementaire dienst in huidige service pallet’

Hein Siemerink (AFS): “Met de bewaaractiviteiten van Knox en expertise van het team, voegen we een mooie complementaire dienst toe aan ons huidige service pallet. Door de samenwerking met Mylette is ook de benodigde software in zeer goede handen.”

‘Klanten worden verder ontzorgd’

René Dorresteijn (Mylette): “De samenwerking met AFS om de activiteiten van Knox voort te zetten en het core banking platform ten behoeve van broker- en bewaardienstverlening door te ontwikkelen, past perfect in de strategie van Mylette. Veel vermogensbeheerders en andere financiële ondernemingen nemen al diensten af van Mylette. Door de samenwerking met AFS worden onze klanten nog verder ontzorgd.”

Vorig bericht Opsporingsvergunning voor aardwarmte in regio Amsterdam 
Volgend artikel Resideo vereenvoudigt vloerverwarming en -koeling met nieuwe vloercomfortregelaar

Nu op WijNoordHolland