Overname

In Nederland en België gevestigde Advia (FIZ BV) neemt Ondernemersjuristen over

Overname per 1 oktober 2023.

Advia (FIZ BV) neemt Ondernemersjuristen over

Advia (voorheen FIZ BV) kondigt een overname aan van een activiteit die past in de strategie van de vennootschap. Deze overname is een bewijs van de voorgenomen groei van Advia. Advia breidt hiermee haar diensten in de financiële en juridische sector verder uit. Door deze overname wordt invulling gegeven aan de voorgenomen buy and build strategie – bedrijfsgroei door overnames.

Advia versterkt positie met overname Ondernemersjuristen

Ondernemersjuristen is een totaaloplossing en ondersteunt ondernemers met alle juridische uitdagingen en/of aangelegenheden. In 2020 heeft Ondernemersjuristen veel ondersteuning verleend bij het aanvragen van tegemoetkomingen die de overheid aanbood vanwege COVID-19.

Advia neemt de activiteiten van Ondernemersjuristen over per 1 oktober 2023. Advia is een toegankelijke juridische en financiële dienstverlener, die naast juridische diensten ook mondiale-incasso, debiteurenbeheer en bedrijfsfinanciering aanbiedt, met vestigingen in Nederland en België.

De overname van Ondernemersjuristen past bij de ambitie van Advia om verder te groeien en het team van Advia heeft de ambitie om de dienstverlening aan haar relaties te optimaliseren en uit te breiden. Advia biedt daarnaast bedrijfsfinanciering, kredietrapporten en betaaldiensten aan met FIZpay.

Vorig bericht KVK presenteert lijst met 100 Nederlandse bedrijven
Volgend artikel Interview Rob Visser van Restaurant See You: ‘Verwacht het onverwachte’

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland