Event

Aanmelden Westfriese Alleskunner Ondernemer tot 15 mei

Competitieve spellen en kans om te netwerken

Aanmelden Westfriese Alleskunner Ondernemer

Venhuizen,
Veel Westfriese ondernemers hebben zich al aangemeld, maar er is ruimte voor meer deelnemers. Ondernemers die de Westfriese Alleskunner Ondernemer van 2023 willen worden kunnen zich aanmelden tot 15 mei. Het evenement vindt plaats op vrijdag 16 juni 2023 in de bedrijfshallen van Langedijk Venhuizen. Het evenement wordt georganiseerd door de OCW, HOC en OVW.

Het evenement begint met maximaal 100 koppels en alle spellen worden in koppels gespeeld. Telkens vallen er mensen af en degene die overblijft is de Westfriese Alleskunner Ondernemer. Alle spellen zijn met de scheidsrechters geoefend en aangescherpt.

Netwerken en prijzen

Naast de competitieve spellen, biedt het evenement ook de kans om te netwerken met andere ondernemers. Deelnemers maken kans op mooie prijzen, zoals een elektrische fiets, en mogen het hele jaar gratis deelnemen aan activiteiten van de drie ondernemersverenigingen. Het evenement is niet alleen een leuke dag voor deelnemende ondernemers, maar ook supporters kunnen genieten van een gezellige dag vol verrassingen. Alle aanwezigen kunnen genieten van een gezellige sfeer en hapjes en drankjes in de horecagelegenheid die zich in de hal bevindt. Na afloop van het evenement is er ook een DJ aanwezig.

Aanmelden voor 15 mei

Deelnemers kunnen zich als koppel van twee ondernemers of individueel tot en met 15 mei aanmelden via deze link. Deelname kost 50 euro per persoon.

Vorig bericht IE Systems en TBS-SVA: perfecte match met een nieuwe kapitein op het schip
Volgend artikel Provincie NH investeert €1,5 miljoen om elektriciteitsnet te ontlasten

Nu op WijNoordHolland