Infra

A10: Zeeburgertunnel ’s nachts dicht

Weggebruikers moeten rekening houden met 15 minuten extra reistijd

A10: Zeeburgertunnel ’s nachts dicht

Foto: Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat voert 2 nachten onderhoud uit in de Zeeburgertunnel. Van 16 op 17 januari is de oostbuis (richting Amsterdam-Noord) afgesloten en van 17 op 18 januari 2024 is de westbuis (richting Amsterdam Zuidoost) dicht. Weggebruikers worden geadviseerd goed op de borden langs de weg te letten en rekening te houden met 15 minuten extra reistijd.

Inspectie tunnelsystemen

Rijkswaterstaat beheert in totaal 19 tunnels in het Nederlandse snelwegennet. Ook de Zeeburgertunnel valt daaronder. Om deze tunnels in goede conditie te houden vinden er regelmatig inspecties en onderhoudswerkzaamheden plaats. Deze geven tijdelijke verkeershinder, maar veiligheid staat altijd voorop.

Afsluitingen en omleiding

Dinsdag 16 januari vanaf 23.00 uur tot woensdag 17 januari 05.00 uur is de oostbuis (van Amsterdam Zuidoost richting Amsterdam Noord) afgesloten. Woensdag 17 januari vanaf 23.00 uur tot donderdag 18 januari 05.00 uur is de westbuis (van Amsterdam Noord richting Amsterdam Zuidoost) afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de snelweg A10 West/Zuid/Oost en lokaal via de Schellingwouderbrug.

Advies

Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers hun reis voor te bereiden met behulp van de pagina werkzaamheden en de borden te volgen die de omleidingsroutes aangeven.

Vorig bericht Nieuwe Zaanbrug open voor verkeer
Volgend artikel Babbage Company steunt stichting Méér Muziek in de Klas

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland