Tip de redactie van WIJNOORDHOLLAND

 

WijNoordHolland is toonaangevende platform voor ondernemend Noord-Holland
Dagelijks informeert, verbindt en inspireert dit dashboard de Noord-Hollandse ondernemer om nog succesvoller te kunnen ondernemen. WijNoordHolland is van en voor Noord-Hollandse ondernemers. Want, ondernemen doe je niet alleen.

WijNoordHollandOnline
Bezoek WijNoordHolland.nl als het u uitkomt. 24 uur per dag vindt u hier het laatste ondernemersnieuws, achtergronden, investeringen, jaarrekeningen, innovaties, prijzen, succesverhalen en persberichten. En bereik jaarlijks 280.000 bezoekers met uw nieuws.

WijNoordHollandNieuwsbrief
Ontvang van maandag tot en met vrijdag om 06:00 uur het actuele Noord-Hollandse ondernemersnieuws in hun mailbox. En bereik 7.500 zakelijke abonnees met uw nieuws.

WijBusinessclub
Ontmoet andere Noord-Hollandse ondernemers tijdens een van de events van de WijBusinessclub of bijeenkomsten die WijEvents voor u organiseert. Laat u inspireren, maar ook vooral in contact brengen. Want een goed netwerk is een van de sleutels tot succes.

WijAcademy
Als ondernemer wilt u bijblijven. Volg daarom een van de workshops, trainingen of cursussen van WijAcademy. Van zakelijk bloggen tot een mediatraining op maat. Onze experts delen hun kennis en expertise met ondernemend Nederland.

WijNoordHollandTV en WijopdeWeg.nl
Zoals een goed ondernemer betaamt is ambitie een belangrijke eigenschap. Met WijNoordHollandTV spreken wij onze ambitie uit om op termijn u ook audiovisueel te informeren, inspireren en verbinden. Met WijopdeWeg filmen wij voor diverse autobedrijven autotests op video, maar wij kunnen ook uw bedrijfspresentaties, productintroducties en event video’s maken.

Wie zijn Wij?
WIJ Business Nieuws is de uitgever van deze WIJ site en heeft een WIJ voor elke provincie in Nederland met ondernemersnieuws. Wij Noord-Holland heeft maandelijks ruim 55.000 unieke bezoekers en al meer dan 7.500 mensen ontvangen onze dagelijkse nieuwsbrief.

Contact
Mail onsĀ redactie@wijnoordholland.nl