Management

Zien Group versterkt senior managementteam

Diederik Visser en João Fidalgo sluiten zich aan bij leiderschapsteam

Zien Group versterkt senior managementteam

Foto: Zien Group, João Fidalgo en Diederik Visser

Amsterdam,
Zien Group – de moedermaatschappij van Eden Hotels en toekomstige merken en bedrijven – kondigde de aanstelling aan van twee senior medewerkers, om het ambitieuze groeiplan van Zien Group te realiseren en het potentieel van haar mensen en merken optimaal te benutten.

‘Ervaren aanwinsten’

Bij Zien Group is Diederik Visser aangesteld als Director of IT en João Fidalgo als Director of Development. “Diederik en João zijn ervaren aanwinsten die ons leiderschapsteam versterken. Nu we willen beginnen met de uitvoering van onze visie en plannen in 2023 is het geweldig om zulk talent toe te voegen aan de groep”, aldus Billy Skelli-Cohen, CEO van Zien Group. “Beide functies zijn cruciaal voor de ontwikkeling van onze merken en de strategische uitbreiding van de groep in heel Europa en het Verenigd Koninkrijk.”

Diederik Visser, Director of IT

Diederik is aangesteld als Director of IT bij Zien Group om een digital-first aanpak te versnellen en zo een naadloze hotelervaring te kunnen bieden. Diederik, die al meer dan 23 jaar ervaring in hospitality heeft, zal bij Zien Group verantwoordelijk zijn voor de technologie strategie, met als doel de efficiëntie te verhogen en processen te automatiseren. Hij brengt een schat aan ervaring en passie met zich mee na eerdere langdurige functies bij internationale hotel merken, waaronder Hilton International, Radisson Hotel Group en Carlson Rezidor Hotel Group.

João Fidalgo, Director of Development

João is aangesteld als Director of Development en zal verantwoordelijk zijn voor capital expenditure en het beheer van externe- en interne belanghebbenden, om ervoor te zorgen dat alle projecten efficiënt worden opgeleverd. João heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van management bij multidisciplinaire projecten in Europa, waaronder luxe woningbouw & hospitality zoals citizenM en ook retail, waaronder Nike.

Vorig bericht Bedrijfsprofessionals coachen cultuurbranche
Volgend artikel Clarity introduceert nieuw leiderschap

Nu op WijNoordHolland