Infra

Werk aan brug Leidsevaart en minder rijstroken op Randweg Haarlem

Provincie Noord-Holland voert onderhoud uit aan brug over Leidsevaart

Werk aan brug Leidsevaart, minder rijstroken op Randweg Haarlem

Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren, is in beide richtingen 1 rijstrook minder beschikbaar op de Westelijke Randweg (N208), ter hoogte van de brug. De werkzaamheden vinden plaats van maandag 24 juni tot en met vrijdag 28 juni tussen 9.00 en 15.00 uur. Dan worden de leuningen van de brug vernieuwd. 

Veilig werken

In het verleden is ter bescherming van stalen onderdelen chroom-6 toegepast bij bijvoorbeeld bruggen. Chroom-6 is een giftige stof die in deze tijd niet meer gebruikt wordt. In vaste vorm, zoals verflagen, kan chroom-6 geen kwaad. Bij onderhoudswerkzaamheden zoals slijpen, schuren, of zagen, is het belangrijk om de medewerkers die met deze stof werken te beschermen. De provincie en aannemer nemen daarom de nodige maatregelen. Het verwijderen van chroom-6 en het afvoeren van de brugleuningen gebeurt op een veilige manier voor de omgeving.

Meer informatie

Weggebruikers en omwonenden met vragen of opmerkingen kunnen contact opnemen met het servicepunt van de provincie, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden zijn ook te volgen via de regionale Facebookpagina (@ZuidkennemerlandIJmond) of op de website.

Vorig bericht Provincie Noord-Holland krijgt award voor ‘meest vergroende provincie’
Volgend artikel Zonneladder provincie Noord-Holland aangescherpt

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland