Infra

Wegwerkzaamheden aan De Factorij en De Corantijn (Hoorn)

Werkzaamheden van maandag 21 augustus tot maandag 28 augustus

Wegwerkzaamheden De Factorij Corantijn

Hoorn,
Van maandag 21 tot en met maandag 28 augustus wordt een deel van het asfalt van De Factorij en De Corantijn vervangen. De werkzaamheden worden vooral ’s nachts uitgevoerd. Dit gebeurt door KWS Infra B.V. in opdracht van de gemeente Hoorn. Tijdens de werkzaamheden zijn De Factorij en De Corantijn afgesloten. Overdag zijn alle adressen bereikbaar.

Planning vernieuwen asfalt De Factorij en De Corantijn

  • Vanaf maandag 21 t/m donderdag 24 augustus wordt tussen 19:00 uur ’s avonds en 06:00 uur ’s morgens het bestaande asfalt gefreesd, worden rioolputten opgebroken en wordt er nieuw asfalt aangebracht. Tijdens de werkzaamheden zijn De Factorij en De Corantijn afgesloten.
  • Op vrijdag 25 augustus wordt overdag de belijning aangebracht zonder afsluiting, maar met verkeersmaatregelen.
  • Op maandag 28 augustus worden, tussen 19:00 uur ’s avonds en 06:00 ’s morgens, rioolputten omgebouwd en zijn De Factorij en De Corantijn afgesloten.

Geluidsoverlast

De werkzaamheden zijn vooral ’s nachts. Dit kan in de omgeving voor enige geluidsoverlast zorgen. KWS probeert dit zoveel mogelijk te beperken. De bedrijven aan het werkgebied zijn op de hoogte gebracht net als de nood- en hulpdiensten. Uiterlijk dinsdag 29 augustus zijn de werkzaamheden afgerond.

Vorig bericht Slimme mobiliteit bij verkeersoperatie Formule 1 Zandvoort
Volgend artikel Techniekpromotie ‘Zet de groene wereld aan’ beschikbaar

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland