Uitzending NHNEXT: van diesel naar waterstof.  Duurzaam transport met waterstofvrachtwagens 

Online uitzending op 18 december van 14:00 uur tot 14:30 uur

NHNEXT 18 december van diesel naar waterstof
De uitzending op 18 december van NHNEXT belicht de verschuiving naar duurzaam transport, met speciale aandacht voor de vraag of waterstof een alternatief kan zijn voor diesel bij transporteurs. Ontdek de feiten en overwegingen achter deze ontwikkeling, en hoe het mogelijk de toekomst van de transportsector beïnvloedt. 
 
De overheid komt met een nieuwe subsidieregeling om waterstof in transport te stimuleren. Tijdens de uitzending krijgt u te horen of de regeling voor u interessant is, of er aanbod is van waterstofvrachtwagens en of u ook groene waterstof kunt tanken in Noord-Holland.

Meld u nu aan voor deze unieke online uitzending op 18 december van 14:00 uur tot 14:30 uur; en zet de eerste stap naar een duurzame toekomst voor uw transportonderneming.

Aanmelden klik hier

Sprekers bij NHNEXT

Onder leiding van Thijs Pennink praten verschillende deskundigen u in een half uur bij, waaronder:

Zepp Solutions – Fabrikant van Waterstof Vrachtwagens

Kom meer te weten over welke waterstof vrachtwagen vandaag kan worden besteld bij Zepp Solution en leer meer over de voordelen van rechtstreeks van een toonaangevende fabrikant op dit gebied.

HYGRO – Duurzame Waterstofproductie en -distributie

Leer meer over de duurzame waterstofproductie en -distributie van HYGRO, een voorloper in het leveren van waterstof voor transportdoeleinden.

NXT Mobility – Waterstof Tanken in Noord-Holland

Kom meer te weten over het waterstoftankstation van NXT Mobility in Noord-Holland.

Mobihy – Mobility-as-a-Service voor Waterstof Vrachtwagens

Mobihy ontzorgt transporteurs om met waterstof vrachtwagens te gaan rijden met een Mobility-as-a-Service totaaloplossing voor waterstof vrachtwagens. Leer hoe Mobihy de
drempel verlaagt om uw bedrijfsvoering met waterstof vrachtwagens gemakkelijk, efficiënt en duurzaam te maken.

AVIA Marees – Meer waterstof tanklocaties in Noord-Holland

AVIA Marees werkt samen met HYGRO aan de realisatie van een groot hub waterstof tankstation langs A7 in Wieringerwerf en 3 kleinere en schaalbare waterstof satelliet tankstation in Noord-Holland. De volgende locaties worden hier nu nog voor onderzocht: Hoorn, Aalsmeer, Enkhuizen, De Stolpen en Heerhugowaard.

Waarom deelnemen? 

Subsidieregeling Waterstof in Mobiliteit (Swim): Ontdek hoe de subsidieregeling waterstof in mobiliteit dezelfde Total Cost of Ownership (TCO) voor waterstofvrachtwagens als dieselvrachtwagens mogelijk maakt.
Toekomstbestendigheid: Begrijp waarom nu het juiste moment is om actie te ondernemen  en hoe investeren in waterstofvrachtwagens uw bedrijf toekomstbestendig maakt.

Inzicht in Innovatie: Ontdek de nieuwste innovaties op het gebied van waterstoftechnologie voor vrachtwagens. Duurzame Partnerships: Leer hoe samenwerking met andere transporteurs en partijen de weg opent naar duurzaam transport.

We hopen dat u na afloop geïnspireerd bent en meedoet met het consortium om begin 2024 de SWIM-subsidie aan te vragen. We kijken ernaar uit u online te verwelkomen en samen de weg naar duurzaam transport te verkennen.

Aanmelden klik hier