Cybersecurity

Trend Micro Cloud biedt verbeterd inzicht in cyberdreigingen

Cloudbeveiliging een nieuw implementatiemodel

Trend Micro Cloud Sentry biedt verbeterd inzicht in dreigingen

Amsterdam,
Trend Micro, een bedrijf in cyberbeveiliging, presenteert een nieuw implementatiemodel dat nieuwe waarde biedt aan ontwikkelings- en beveiligingsteams. Dit nieuwe model, Cloud Sentry, identificeert dreigingen binnen minuten en levert zijn bevindingen zonder impact op prestaties en zonder het weghalen van gegevens uit de klantomgeving.
“Trend Micro is de grootste speler in de Cloudworkload security-markt”, zegt Philip Bues, Research Manager, Cloud Security bij IDC. “Beveiligingsteams houden het ontwikkelingstempo lastig bij naarmate kritieke Cloudinfrastructuur en applicaties geïmplementeerd worden in complexe hybride Cloudomgevingen. Organisaties hebben niet alleen inzicht nodig in hun omgevingen, zij hebben ook nieuwe manieren nodig om dreigingen aan te pakken en risico´s te verkleinen. Trend Micro levert dit met Cloud Sentry.”

Dit nieuwe aanbod is een directe reactie op de uitdagingen van beveiligingsteams met betrekking tot de snelheid waarmee applicaties veranderen in public Cloudomgevingen. Ontwikkelaars brengen steeds sneller nieuwe of geüpdatete applicaties uit waardoor het steeds lastiger wordt om beveiligingscontroles efficiënt te kunnen toepassen.

Met dit nieuwe implementatiemodel krijgen organisaties context-rijk inzicht in legacy en native Cloudworkload-omgevingen met slechts een enkele klik. Dit zorgt ervoor dat beveiligingsteams zich kunnen richten op andere belangrijke issues. Met Trend Micro Cloud Sentry kunnen beveiligingsteams één implementatie per AWS-account beheren, ongeacht hoe resources worden geïmplementeerd of bijgewerkt.

Kevin Simzer, COO bij Trend Micro: “Het veranderen van de Cloudbeveiligingsmarkt is simpelweg een bijproduct van de nauwe samenwerking met onze klanten tijdens hun Cloudtransformatietrajecten. Dit drijft onze continue productinnovatie. Door het adopteren van te veel nieuwe Cloudtechnologieën kan inzicht echter afnemen en frictie toenemen. Klanten vroegen ons om het speelveld gelijk te trekken, dus hebben we een oplossing ontwikkeld die wel het inzicht biedt dat organisaties tegenwoordig nodig hebben, maar geen impact heeft op de productie.”

Met Trend Micro Cloud Sentry zijn beveiligingsteams ook beter in staat om naadloos samen te werken met ontwikkelingsteams door gegevens over risicomanagement en threat intelligence te gebruiken als basis voor het bepalen van de beveiligingsprioriteiten en om de noodzaak voor verandering te onderbouwen.

Cloud Sentry is beschikbaar voor preview-klanten met integriteitsbewaking en anti-malware beveiligingscontroles die EC2-instances, ECR-images en Lambdafuncties beschermen. Kwetsbaarheidsscans, logboekinspectie en aanvullende opslagondersteuning zijn gepland voor de toekomst.

 

Vorig bericht Online verzekeraar Insify introduceert nieuwe AOV
Volgend artikel Nieuwe edities GO!-NH versnellingsprogramma voor duurzame ondernemers

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland

INTERVIEW WIJBUSINESSNIEUWS

Als solopreneur heb je geen beperkingen