Nieuws

TEDxYouth@Haarlem ‘What about the truth?’

TED Talks over innovatie en duurzaamheid.


 TED Talks TEDx

In het Hodshon Huis gingen de TED Talks over innovatie en duurzaamheid. In de organisatie zaten leerlingen van het Atheneum College Hageveld, Stedelijk Gymnasium en Rudolf Steiner College.

Jur Botter, wethouder Onderwijs: ‘De jeugd is niet de toekomst, maar de jeugd is nu. Met het organiseren van TEDxYouth krijgen jongeren de kans zich te ontplooien. Deze middag was heel erg inspirerend en van hoge kwaliteit. Mooi ook dat er vandaag over duurzaamheid werd gepraat. Jonge mensen lieten vandaag weer zien dat zij invloed op het beleid willen uitoefenen. Niet morgen, maar vandaag!’

Lynn Jacobs van het Stedelijk Gymnasium, nam het initiatief voor dit event als onderwerp voor haar profielwerkstuk. De jonge sprekers inspireerden het publiek door persoonlijke verhalen. Zo hield Gijs Radix een pleidooi om altijd jezelf te zijn. Anderen vertelden dat je veel kunt bereiken door focus aan te brengen en doelen te stellen. En voorzitter van de Jonge Klimaatbeweging, Werner Schouten, stelde dat het klimaatvraagstuk een sociaal vraagstuk is in plaats van politiek en economisch.

Kom naar TEDx in Haarlem op 4 maart

Op woensdag 4 maart vindt TEDx in Haarlem met het thema ‘Impossible to ignore’ plaats in de Philarmonie. Centraal staan inwoners die zelf het initiatief nemen om maatschappelijke ‘oneffenheden’ op te lossen. De kaartverkoop is inmiddels gestart op www.tedxhaarlem.com.

Vorig bericht Gemeente en LTO Noord gaan potentie landbouw in Hollands Kroon in kaart brengen
Volgend artikel Pink Elephant uitgeroepen tot beste grote opleider van Nederland

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland

INTERVIEW WIJBUSINESSNIEUWS

Als solopreneur heb je geen beperkingen