Infra

Provincialeweg (N203) Krommenie 2 weken afgesloten

Provincie Noord-Holland vervangt asfalt om verkeersveiligheid te behouden

Provincialeweg (N203) Krommenie 2 weken afgesloten

Van maandag 24 juni tot en met vrijdag 28 juni is de N203 van de Busch tot aan de Iepenstraat afgesloten. Van maandag 1 juli tot en met vrijdag 5 juli werkt de provincie aan het gedeelte van de Rosariumlaan tot aan de afrit van de N246. Om de hinder voor het autoverkeer te beperken is de weg dicht van 20.00 tot 5.00 uur. Overdag is de weg open voor het verkeer.   

24 – 28 juni: afsluiting N203 van de Busch tot aan de Iepenstraat

De N203 is afgesloten in beide richtingen van maandag 24 juni tot en met vrijdag 28 juni van 20.00 uur ’s avonds tot de volgende ochtend 5.00 uur. Het doorgaand autoverkeer wordt omgeleid via Provincialeweg N246 richting pontje Buitenhuizen, naar de Kanaalweg (N246), langs het Noordzeekanaal naar de A9, en vice versa. Binnen Krommenie volgt het verkeer de omleiding vanaf de Rosariumlaan via de Heiligeweg en de Weverstraat richting de N203.

1 – 5 juli: afsluiting N203 van de Rosariumlaan tot aan de afrit van de N246

De N203 is afgesloten in beide richtingen van maandag 1 juli tot en met vrijdag 5 juli van 20.00 uur ’s avonds tot de volgende ochtend 5.00 uur. Het doorgaand autoverkeer wordt omgeleid via Provincialeweg N246 richting pontje Buitenhuizen, naar de Kanaalweg (N246), langs het Noordzeekanaal naar de A9, en vice versa. Binnen Krommenie volgt het verkeer de omleiding via de Weverstraat, de Badhuislaan, Padlaan en de Kerkstraat. Vanaf de Rosariumlaan rijdt het verkeer via de Heiligeweg de Badhuislaan, Padlaan en de Kerkstraat. Deze week is de N203 tussen de Rosariumlaan en A9 bereikbaar voor het verkeer.

Asfalt vervangen

Tijdig onderhoud uitvoeren aan de weg is belangrijk voor de verkeersveiligheid. De weg blijft dan voldoende stroef waardoor het verkeer grip houdt op de weg, ook bij bijvoorbeeld regen. Daarom wordt het oude asfalt eruit gefreesd en de weg voorzien van nieuw asfalt en nieuwe belijning.

Veel werkzaamheden in de regio

Komende tijd staan meerdere onderzoeken en werkzaamheden gepland op en rond de N203 in Krommenie. Niet alleen door de provincie, ook door bijvoorbeeld de gemeente. De provincie wil graag dat inwoners en geïnteresseerden alle informatie op 1 plek terug kunnen vinden. Binnenkort volgt daar meer informatie over. Houd hiervoor de regionale Facebookpagina (@ZaanstreekWaterland) of regiopagina Zaanstreek-Waterland in de gaten.

Vorig bericht 17 Bedrijven failliet in Noord-Holland afgelopen week
Volgend artikel Start bouw windturbines op rioolwaterzuivering in Amsterdam-West

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland