Nieuws

Oproep voor nieuwe Stadsfotograaf Heerhugowaard

Zowel professionals als amateurfotografen kunnen zich melden voor de nieuwe functie.


Heerhugowaard
De gemeente is op zoek naar een nieuwe Stadsfotograaf: iemand die ‘de diversiteit van Heerhugowaard in al zijn verschijningsvormen in beeld gaat vastleggen’.
De Stadsfotograaf gaat per jaar in ieder geval eens per twee weken een foto maken die in Stadsnieuws wordt gepubliceerd, ook op sociale media als Facebook en Instagram zal worden gedeeld en eventueel op de website wordt geplaatst. Verder kan bij een bijzondere gelegenheid een beroep op haar/hem worden gedaan.

Tot 2 maart foto’s insturen

Zowel professionals als amateurfotografen kunnen zich melden voor de nieuwe functie. Voorwaarde is wel dat zij/hij in Heerhugowaard woont.
Kandidaten voor de functie kunnen tot 2 maart foto’s insturen, die de diversiteit van Heerhugowaard in al zijn verschijningsvormen laat zien. Dat kan via stadsfotograaf@heerhugowaard.nl.

Jury

Een jury met vertegenwoordigers van Cool kunst en cultuur, de bibliotheek, de gemeente en een professionele fotograaf adviseert vervolgens het college over de benoeming van de nieuwe Stadsfotograaf.

Niels Brokaar

De functie komt vacant omdat de huidige Stadsfotograaf Niels Brokaar heeft aangegeven per 1 april te stoppen. Niels was sinds februari 2018 de eerste Stadsfotograaf van Heerhugowaard.

Vorig bericht Recordaantal buitenlandse bedrijven kiest voor Nederland ook regio Noord-Holland Noord profiteert
Volgend artikel Bedrijfsleven Amsterdam in de bres voor basisonderwijs

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland

INTERVIEW WIJBUSINESSNIEUWS

Als solopreneur heb je geen beperkingen