ICT

Nutanix introduceert nieuw ‘Referal Program’

Opbouwen van winstgevende samenwerkingen

Nutanix hecht waarde aan zijn gehele partnerecosysteem

Hoofddorp,
Nutanix (hybride multi-cloud computing), kondigt de introductie van zijn nieuwe `Referral Program´ aan. Dit programma is ontworpen om partners gedurende de gehele levenscyclus van een project te belonen.

Verandering `Referral Program´

Als onderdeel van het Nutanix Elevate-partnerprogramma, verandert het `Referral Program´ het traditionele partner-leverancier relatiemodel. Het programma erkent de verschillende bedrijfsmodellen en het ecosysteem van partners waarmee klanten in zee gaan, afhankelijk van waar ze zich in hun aankoopcyclus bevinden. Het beloont met name partners die hun klanten vroeg in het aankooptraject helpen met het vormgeven van hun strategie. Evenals ISV-partners die meer betrokken zijn bij de branche op applicatieniveau, maar mogelijk niet betrokken zijn bij de eindtransactie.

In de kern betekent het dat het Nutanix `Referral Program´ in staat is alle partners te erkennen die betrokken zijn bij het aankooptraject van een klant en op die manier helpt met het opbouwen van winstgevende samenwerkingen. Dit laat duidelijk aan de industrie zien welke waarde Nutanix hecht aan zijn gehele partnerecosysteem en de klanten. Het benadrukt ook hoe het Elevate-partnerprogramma zich blijft ontwikkelen om de winstgevendheid van partners te maximaliseren, gebaseerd op de kansen die zich voordoen.

Adam Tarbox, Vice President of EMEA Channel Sales bij Nutanix: “Analisten vertellen dat klanten tijdens de gehele levenscyclus van een project met ten minste zeven partners te maken hebben. Desondanks hebben leveranciers, traditioneel gezien, de neiging om slechts bezig te zijn met de partners die bij de daadwerkelijke transactie betrokken zijn en die te belonen. Daarbij vergeten ze het hele ecosysteem rond elke deal. Wij veranderen dat met ons nieuwe ‘Referral Program’, dat in het leven is geroepen om meer van onze partners te belonen die bij het proces betrokken zijn. Het gaat dan met name om degenen die klanten helpen met het vormgeven van hun strategie in de vroege stadia van een project en hen ondersteunen tijdens het aankoopproces.”

Vorig bericht IVRM Reputatie lanceert IVRM Sport
Volgend artikel Resideo gaat op Europees niveau samenwerken met Homey

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland