Management

Joost van Hest nieuwe CEO van Pandora Intelligence

Aanstelling nieuwe CEO valt samen met voltooien van financieringsronde

Joost van Hest nieuwe CEO van Pandora Intelligence

Foto: Pandora Intelligence, Ard Jol, Joost van Hest

Amsterdam,
Joost van Hest wordt de nieuwe Chief Executive Officer (CEO) van Pandora Intelligence. Met ingang van 1 maart 2023 volgt hij Ard Jol op, die de afgelopen zes jaar CEO van het bedrijf was. Ard zal de rol van Chief Commercial Officer (CCO) aannemen.

Uitbreiding Pandora Intelligence

Joost van Hest is een ervaren manager en ondernemer met indrukwekkend trackrecord in internationale SaaS-omgevingen, met name met een focus op Security. Zijn aanstelling valt samen met het voltooien van een financierinsronde waarmee internationaal zal worden geschaald en nieuwe sectoren worden ontsloten. Tegelijkertijd zal het team flink worden uitgebreid met nieuwe mensen.

Van Hest blij met nieuwe rol

Van Hest over zijn nieuwe functie: “Ik vind het geweldig de rol van CEO op me te mogen nemen. In de afgelopen jaren heb ik de ontwikkelingen van Pandora Intelligence op het gebied van voorspellende data-analyse op de voet gevolgd. Deze zijn ronduit uniek en revolutionair, dus toen Ard me vroeg of ik interesse had om hem op te volgen, hoefde ik niet lang na te denken. Hij heeft het bedrijf naar een volwassen status gebracht met een indrukwekkende portfolio en enorme potentie voor de nabije toekomst.” Jol voegt daaraan toe “De volgende fase vraagt om nieuwe kwaliteiten en ervaringen. Ik ben er trots op dat Joost mijn opvolger is en ik kijk er naar uit met hem samen te werken en Pandora Intelligence verder te laten groeien.”

Vorig bericht Solvinity helpt Kansspelautoriteit bij moderniseren van IT-omgeving
Volgend artikel 98,6% van organisaties heeft misconfiguraties in cloudomgevingen

Nu op WijNoordHolland