Award

Herman Hell uitgeroepen tot Horecaondernemer van het Jaar

De keuze voor Horecaondernemer van het Jaar is gebaseerd op basis van geleverde prestaties van ondernemer.

Herman Hell uitgeroepen tot Horecaondernemer van het Jaar

Foto: Herman Hell

Ook dit jaar verzamelde de top van de Nederlandse horeca zich tijdens de uitreiking van de Entree Awards in Theater Amsterdam. Herman Hell ging er met de winst vandoor in de categorie “Horecaondernemer van het Jaar’. Met twaalf horecazaken in regio Rotterdam weet hij als geen ander om snel in te spelen op trends en mee te bewegen met veranderingen. “Herman heeft een volledig eigen visie op het ondernemen van nu en straks. Een voorloper, en daarmee zien we hem als de horecaondernemer van de toekomst”, staat in het juryrapport. Hell zelf over de winst: “ik ben zeer vereerd met deze award. Echter was dit nooit gelukt zonder behulp van mijn team. Het zijn de Local Heroes die Hell’s Kitchen Horcea Groep maken tot wat het nu is. No one of us is as good as all of us!”

Juryrapport

De jury, bestaand uit Kristi Houtkamp, Iris Kranenburg, Gerard Molenaar, Roy Timmerman en Madelief de Weerd, bepalen de winnaars van deze categorie bij de Entree Awards. De keuze voor Horecaondernemer van het Jaar is gebaseerd op basis van de geleverde prestaties van de ondernemer.  De jury: “De huidige tijd vraagt, o.a. door het personeelstekort, hoge kosten, lage marges en de veranderende consument en economie, om nieuw en ander ondernemerschap. Herman Hell snapt dat als geen ander en handelt daar zonder enige twijfel naar. Zijn vastberadenheid en durf zijn te prijzen en maken een verschil.”

Eerder in de prijzen gevallen

Begin dit jaar viel Herman Hell ook al goed in de prijzen als ondernemer. Hell werd namelijk winnaar van de Rotterdamse Ondernemersprijs 2023. Dit was een verassing voor Hell: “De Rotterdamse Ondernemersprijs is bekender dan we vooraf konden voorzien, onze gasten spraken ons erop aan dat ze het zo tof vonden dat we gewonnen hadden”

Vorig bericht Top 5 gelezen artikelen op WijNoordHolland van afgelopen week 48
Volgend artikel Onderhoud Leeghwaterbrug (N242) in Alkmaar

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland

INTERVIEW WIJBUSINESSNIEUWS

Als solopreneur heb je geen beperkingen