Nieuws

Hercuton bouwt Repa Transportbanden in Alkmaar

R. Breyan Beheer B.V. heeft Hercuton opdracht verstrekt een opslag- en distributiehal met kantoor voor Repa Transportbanden in Alkmaar te realiseren.


De heer Breyan is zeer te spreken over prefab beton. De degelijkheid, brandwerendheid en het accumulerend vermogen waren toch wel de voornaamste redenen voor de keuze voor bouwen in beton. Hierdoor blijft een bedrijfspand in de zomermaanden heerlijk koel en is het in de wintermaanden eenvoudig op temperatuur te houden. Dit leidt tot een stabiel en prettig werkklimaat met weinig temperatuurschommelingen. Daarnaast verbruiken installaties minder energie.

Vertrouwen

De Heer Breyan heeft in zijn keuze voor Hercuton veel gesproken met Frans Morskate, CEO Donghua. Morskate is een echte ambassadeur van Hercuton, waar Hercuton vorig jaar nog een nieuwe bedrijfshal met kantoor volledig turn-key voor realiseerde. De positieve ervaringen van Frans en nieuwbouw Donghua als mooie referentie zorgden er onder andere voor dat de opdrachtgever veel vertrouwen kreeg in de samenwerking met Hercuton.

Omschrijving

De bedrijfshal heeft een oppervlakte van 10.685 m2 en 390 m2 laadloskuil. Het kantoor heeft een oppervlakte van 895 m2 in 2 bouwlagen en de kaveloppervlakte is maar liefst 19.507 m2. Het betreft een betonnen gebouw waarbij zowel de constructie van de bedrijfshal als het kantoor in beton worden gebouwd. Medio september start Hercuton met de bouw.

Ontwerp: Hercuton b.v.
Bouwbegeleider: dk3 Bouwmanagement, de heer Dennis Krom

Over REPA Transportbanden

REPA levert sinds 1993 transportbanden voor alle industrieën. Ook de fabricage van diverse rollen is een onderdeel van de werkzaamheden.

Vorig bericht Carini Amsterdam B.V. in Amsterdam failliet
Volgend artikel Amsterdamse haven behaald nettoresultaat van EUR 68,5 miljoen

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland