Netwerken

Hallo2024!: Noord-Hollandse ondernemers wensen elkaar een succesvol nieuwjaar

2024 starten met positieve energie

Hallo2024!

Alkmaar,
Maandag 8 januari 2024 van 16.30 tot 19.30 uur. Dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord. Proosten, kennismaken en netwerken. Dát is het credo van Hallo2024!, de nieuwjaarsreceptie van het georganiseerd bedrijfsleven in de regio Alkmaar.  Ondernemend Alkmaar en Ondernemend Dijk en Waard maken Hallo2024! mogelijk. Het nieuwe, zakelijke jaar met elkaar inluiden vindt plaats op maandag 8 januari 2024. Hallo! is laagdrempelig, de sfeer is ongedwongen en daarmee is het een uitstekend netwerkevent. In korte tijd kunt u veel mensen zien en spreken. 

Start conferentie ‘Energie’ is vanaf 15.00 uur.

2024 starten met positieve energie!

De ondernemersverenigingen Ondernemend Alkmaar en Ondernemend Dijk en Waard organiseren voorafgaand aan Hallo2024! een conferentie voor ondernemers en stakeholders uit Noord-Holland Noord in het AFAS stadion te Alkmaar.

De conferentie organiseren wij rond het thema ‘Energietransitie met netcongestie en energie-innovatie’. Dit thema is relevant omdat Noord-Holland Noord geconfronteerd wordt met grote beperkingen van het stroomnet waar het gaat om het verduurzamen van productie, het uitbreiden van ondernemingen en de realisatie van nieuwe bedrijfsvestigingen.

Tijdens de conferentie leggen wij uit wat er door de netbeheerders in voorbereiding wordt genomen en waarom de effectuering nog jaren duurt. Met praktijkvoorbeelden en slimme oplossingen laten we zien dat samenwerking in bijvoorbeeld een energiecoöperatie ruimte en tijdswinst oplevert. Start het nieuwe jaar met positieve energie en meld je aan voor deze energieke conferentie!

Als u deel wilt nemen aan deze conferentie kunt u dat kenbaar maken bij het aanmelden voor Hallo2024! of naderhand in uw profiel op deze website. Ontvangst/inloop vanaf 14.30 uur.

Meer nieuws van Hallo2024!