Traject

GO!-NH zoekt ambitieuze, duurzame en groeiende ondernemers

Tijdens een traject van 3 maanden krijgen geselecteerde bedrijven toegang tot coaching, workshops, netwerkgelegenheden en deskundige begeleiding

GO!-NH zoekt ambitieuze, duurzame en groeiende ondernemers

Bron: Provincie Noord-Holland

Het programma GO!-NH Growth biedt groeiende en ambitieuze ondernemers in Noord-Holland de kans om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Tijdens een traject van 3 maanden krijgen geselecteerde bedrijven toegang tot coaching, workshops, netwerkgelegenheden en deskundige begeleiding. Ondernemers kunnen zo hun innovatieve ideeën en duurzame oplossingen verder ontwikkelen. In september gaat een nieuw traject van start. GO!-NH Growth is een initiatief van de provincie Noord-Holland en ROM InWest.

Het GO!-NH Growth programma richt zich op mkb en startups die al tractie hebben door omzet uit bestaande klanten of lopende pilots. Daarnaast wordt er geholpen bij het verbeteren van de bedrijfsmodellen, het versterken van de marktpositie en het versnellen van groeiprocessen. Met focus op duurzaamheid en innovatie draagt het programma bij aan de versterking van de regionale economie en het bevorderen van een duurzame toekomst.

GO!-NH Growth helpt het innovatieve ecosysteem te versterken en duurzame innovaties te versnellen. Het doel is dan ook echt impact te kunnen maken in de regio en daar zijn ondernemers hard voor nodig. Esther Rommel, gedeputeerde economie: “Wat ik belangrijk vind, is dat GO!-NH ervoor zorgt dat ondernemers het extra stapje gaan maken waardoor zij echt door kunnen gaan. Waar misschien andere ondernemers stranden, geeft GO!-NH net dat extra zetje.”

Aanmelden

Provincie Noord-Holland en ROM InWest stellen 10 plekken beschikbaar. Ondernemers kunnen kosteloos meedoen aan het programma. Daarnaast zijn er via verschillende partnerprogramma’s meerdere tickets te verkrijgen. Geïnteresseerd? Kijk hier voor meer informatie.

Vorig bericht Amsterdam hotel investeert in welzijn medewerkers
Volgend artikel Top 5 gelezen artikelen op WijNoordHolland van afgelopen week 26

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland

INTERVIEW WIJBUSINESSNIEUWS

Als solopreneur heb je geen beperkingen