Awards

Finalisten eerste AI Awards bekendgemaakt in Nederland

Finalisten AI Awards bekend in drie categorieën: AI Person of the Year, AI Supplier en AI Education

Finalisten AI Awards

Amsterdam,
De snelle opkomst van de Nederlandse AI-industrie vorig jaar wordt gemarkeerd met de bekendmaking van de finalisten voor de allereerste AI Awards. Er zijn drie categorieën: AI Person of the Year, AI Supplier en AI Education.

Na een uitdagende en intensieve selectieprocedure, waarin AI een belangrijke rol speelde, zijn dit de finalisten:

Waarom een AI Award?

Het afgelopen jaar stond voor een belangrijk deel in het teken van de razendsnelle opkomst van het gebruik van AI in ons dagelijks leven. Bijna iedereen kreeg ermee te maken. Initiatiefnemer Hans Schuurmans startte de AI Awards om innovatie in AI te erkennen en aan te moedigen, door een platform te bieden dat de beste talenten in de technologie samenbrengt en viert.

Selectiecriteria

De finalisten, gekozen uit een keur aan genomineerden, worden niet alleen erkend voor hun uitzonderlijke klantgerichtheid en innovatie, maar ook voor hun significante bijdrage aan technologische vooruitgang met inachtneming van strikte ethische waarden.

Bekendmaking winnaars 25 januari

Het hoogtepunt van deze erkenning is de bekendmaking van de winnaars op 25 januari. De datum en locatie van de uitreiking van de awards zal in overleg met de winnaars nader worden vastgesteld.

‘Best of both worlds’-benadering

Eric van Hall, oprichter van CopyRobin, reageert met gepaste trots: “Deze finaleplaats is een krachtige bevestiging van onze inspanningen. Wij zoeken de perfecte synergie tussen mens en technologie, waarbij AI onze freelance tekstschrijvers in staat stelt efficiëntere en kwalitatief hoogwaardiger teksten te leveren. Deze erkenning is een eer en bevestigt onze ‘best of both worlds’-benadering.”

Uit het juryrapport: ‘CopyRobin staat symbool voor innovatie en ethische groei in de AI-copywritingsector’.

Publiek kan stemmen tot 22 januari

Terwijl de spanning stijgt voor de finalisten, wordt het publiek uitgenodigd om tot 22 januari hun stem uit te brengen op AI Awards 2023. Deze competitie is niet alleen een strijd om de titel, maar vertegenwoordigt ook een nieuwe mijlpaal in de AI-industrie van Nederland, een sector die zich steeds meer richt op innovatie en maatschappelijk nut.

Vorig bericht Hallo2024! 8 januari AFAS Stadion Alkmaar
Volgend artikel Eerste brug in Haarlem voorbereid op centrale afstandsbesturing

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland

INTERVIEW WIJBUSINESSNIEUWS

Als solopreneur heb je geen beperkingen