Nieuws

Failliete Bovo Tours krijgt doorstart door overname Jan de Wit Group

Jan de Wit Group neemt activiteiten Bovo Tours over.


Haarlem – Jan de Wit Group heeft doorstart touringcarbedrijf Bovo Tours gerealiseerd en neemt vervoersactiviteiten van dit bedrijf uit Roelofarendsveen over.

Kort voor het faillissement kreeg Bovo Tours al uitstel van betaling, iets waar na jaren van oplopende verliezen geen ontkomen meer aan was. Vervolgens bleek er geen andere oplossing mogelijk dan het faillissement. Nu heeft de Jan de Wit Group met de curator overeenstemming bereikt over een doorstart.

‘Waardevolle uitbreiding’

Vanaf volgende week gaat de overnemende partij de activiteiten van Bovo in de eigen onderneming integreren. De stap die nu wordt gezet levert volgens de Jan de Wit Group synergievoordelen op. En dat maakt de overname tot “een waardevolle uitbreiding van onze eigen nationale en internationale touringcaractiviteiten.†De overnemende partij voert inmiddels sollicitatiegesprekken met het huidige personeel van Bovo.

Jan de Wit Group heeft een vloot van zo’n 100 touringcars en 85 minibussen en sedans. Bovo Tours had ten tijde van het faillissement ongeveer 70 touringcars en circa 60 mensen in vaste dienst.

Vorig bericht Nieuwe vestiging Autobedrijf Peter Ursem feestelijk geopend
Volgend artikel Nieuwe editie coachtraject ZAAI voor startende Amstelveense ondernemers

Nu op WijNoordHolland