Cultuur

Directeur DutchCulture ontvangt Andreaspenning

Cees de Graaff ontvangt Andreaspenning voor bijdrage aan internationalisering Amsterdamse kunst en cultuur

Directeur DutchCulture ontvangt Andreaspenning

Op 9 maart heeft Cees de Graaff, directeur DutchCulture de Andreaspenning ontvangen uit handen van locoburgemeester Touria Meliani. Hij ontvangt de onderscheiding vanwege zijn grote inzet voor de internationale culturele samenwerking.

Bijdrage aan internationale bekendheid

Cees de Graaff was sinds 2010 directeur van Stichting Internationale Culturele Activiteiten (SICA) en werd na de fusie met TransArtists en MediaDesk Nederland benoemd tot de eerste directeur-bestuurder van DutchCulture. De heer De Graaff leverde een belangrijke bijdrage aan de internationale bekendheid van de Amsterdamse en Nederlandse kunst en cultuur. Hij organiseerde bijeenkomsten voor de culturele sector over het internationaal cultuurbeleid en lobbyde bij het Rijk voor meer aandacht en geld voor internationalisering binnen het cultuurbeleid. Cees de Graaff ontvangt de Andreaspenning voor zijn bijdrage aan de internationalisering van de Amsterdamse kunst en cultuur.

Andreaspenning

De Andreaspenning wordt toegekend aan personen die grote prestaties hebben verricht op sociaal, cultureel, maatschappelijk of economisch gebied voor Amsterdam met een landelijke uitstraling, en aan personen die zich minimaal tien jaar als vrijwilliger voor een maatschappelijk doel hebben ingezet.

Vorig bericht Linden-IT breidt uit naar Zweden
Volgend artikel Gemeente en haven Amsterdam helpen bedrijven met afvalstromen

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland

INTERVIEW WIJBUSINESSNIEUWS

Als solopreneur heb je geen beperkingen