Nieuws

Claus Company opent deuren van het Element hotel in Amsterdam

Met deze uitbreiding versterkt Claus Company de continuïteit van het familiebedrijf.


Amsterdam
Het in 2016 geopende hotel bevindt zich aan het Gelderlandplein in Amsterdam-Zuid en focust zich met 160 hotelkamers voornamelijk op extended stay.

CEO Rick W. Claus: ‘Hiermee gaat een vurige wens van een hotel in Amsterdam in vervulling. We hebben lang gezocht naar een kans als deze om ons portfolio uit te breiden. Het Element hotel staat op de juiste plek, het is de juiste brand en ja, het kwam op het juiste moment.’ Claus Company runt al 20 jaar het viersterrenhotel Courtyard by Marriott Amsterdam Airport en is dus bekend met franchise formules van ‘s werelds grootste hotelketen. Samen met vastgoedeigenaar Kroonenberg Groep heeft Claus Company het volste vertrouwen in deze stap.

Ondanks de coronacrisis is dit het juiste moment om uit te breiden. Claus: ‘Op dit moment zijn het zware tijden, maar de markt zal weer aantrekken. Het familiebedrijf bestaat al 50 jaar en heeft een lange termijnvisie. Daar past investeren in een hoteluitbreiding in deze tijden bij.’ Toen zowel Marriott als Kroonenberg Groep hen benaderden voor dit project voelde het gelijk als een match. Het biedt daarnaast de kans om werknemers in te zetten in beide hotels. ‘Op deze manier behouden we onze talenten’, aldus Claus. Naast deze uitbreiding is Claus Company voornemens hun succesvolle restaurantformule Barraca in de tweede helft van 2021 te openen in het Element hotel. Volgens Claus betreft het een ideale locatie voor een upscale Braziliaanse restaurantervaring die goed aansluit bij het hotelconcept, het luxe winkelcentrum en de zakelijke doelgroep van de Zuidas.

‘Wij zijn heel blij met een ondernemer als Claus Company op het Gelderlandplein’, aldus Lesley Bamberger, CEO Kroonenberg Groep, eigenaar van het winkelcentrum. ‘Het Gelderlandplein staat bekend om z’n persoonlijke benadering, service en klantgerichtheid. Veel winkels die op het plein gevestigd zijn, zijn familiebedrijven die hier al tientallen jaren zitten. Claus Company sluit hier perfect op aan.’

https://www.youtube.com/watch?v=2WDk7SC-Z-4&feature=emb_logo

Vorig bericht 10 faillissementen in Noord-Holland waaronder de Dutch Solar Group B.V
Volgend artikel Nieuwe datacenter van Google operationeel

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland

INTERVIEW WIJBUSINESSNIEUWS

Als solopreneur heb je geen beperkingen