Innovatie

Brigade Electronics lanceert AI intelligente detectiecamera’s

Nieuwe generatie actieve dodehoekdetectie

Brigade Electronics AI detectiecamera's

Brigade Electronics – producent van veiligheidssystemen voor voertuigen – heeft AI Intelligent Detectie Camera’s op de markt gebracht.

Brigade’s nieuwste veiligheidsoplossing, de AI-camera’s. Een nieuwe generatie actieve dodehoekdetectie die gebruikmaken van kunstmatige intelligentie om mensen binnen een vooraf gedefinieerde detectiezone te herkennen en bestuurders visueel en/of hoorbaar te waarschuwen voordat een mogelijk ongeluk plaatsvindt.

Belangrijke doorbraak

Experts in de industrie prijzen de lancering van de AI-camera’s als een belangrijke doorbraak in de veiligheid van commerciële voertuigen. Thierry Bourgeay, Senior Product Manager bij Brigade Electronics: “De introductie van Brigade Electronics AI-camera’s zal een belangrijke impact hebben op de veiligheid van commerciële voertuigen. Hun geavanceerde functies en mogelijkheden maken ze tot een hulpmiddel van onschatbare waarde voor wagenparkbeheerders en chauffeurs, en zorgen ervoor dat onze wegen veiliger en zekerder zijn dan ooit tevoren.”

John Osmant, Managing Director bij Brigade Electronics in de Benelux, zei: “Kunstmatige intelligentie zorgt voor een revolutie in de veiligheid voor wagenparkbeheerders en chauffeurs. Onze AI Intelligent Detectie Camera’s zijn hier een geweldig voorbeeld van. Onze AI-camera’s vereisen geen configuratiesoftware, dus ze zijn snel en eenvoudig te installeren, waardoor ze ideaal zijn voor drukke wagenparken in verschillende sectoren, waaronder transport, logistiek, bouw en passagiersvoertuigen zoals bussen en touringcars.”

Vorig bericht Boskalis zal project ‘Aanpak verkeersdruk Zaanse Thorbeckeweg’ uitvoeren
Volgend artikel Hoornse coach Sandra Zuiker helpt mensen hun werkgeluk terug te vinden

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland