Nieuws

Baskin-Robbins komt naar Amsterdam

’s Werelds grootste ijsketen opent deze nazomer de derde vestiging in Nederland.


Baskin-Robbins, ’s werelds grootste ijsketen, komt naar de Albert Cuypstraat, op de hoek bij de Ferdinand Bolstraat, in Amsterdam. Na de twee succesvolle openingen in Utrecht en Tilburg, is het nu de beurt aan Amsterdam om het nieuwste ice cream bakery concept van het tijdloze, Amerikaanse merk te presenteren. Dit nieuws maakt Baskin-Robbins, onderdeel van Dunkin’ Brands International, vrijdag bekend. De opening zal op woensdag 12 september om 12.00 uur  zijn. Deze opening zal wederom uitbundig gevierd worden.

Baskin-Robbins, al 70 jaar leider op het gebied van (ijs)smaakinnovaties, opende deze lente haar allereerste winkel in Nederland in Utrecht. Een groot succes.

Nabil Besali, master franchisenemer van Baskin-Robbins in Nederland:
“Na de twee succesverhalen in Utrecht en Tilburg, is het de beurt aan Amsterdam om van onze heerlijke ijssmaken, creatieve ijscakes, milkshakes en ijs traktaties te genieten.â€

Naast het vaste assortiment van overheerlijke ijssmaken en andere frozen desserts heeft Baskin-Robbins in Nederland ook verschillende drankjes en gebak zoals lattes, warme chocolademelk, versgebakken Belgische wafels, crêpes, churros en heerlijke cookies en brownies.

Baskin-Robbins thuisbezorgd

Zin in al het lekkers van Baskin-Robbins thuis? Maak dan nu gebruik van Thuisbezorgd, Ubereats, of Deliveroo om jouw favoriete ijs en andere lekkernijen te laten bezorgen.

Baskin-Robbins heeft momenteel meer dan 7.900 restaurants in 53 landen over de hele wereld, waaronder meer dan 400 winkels in Europa.

Vorig bericht car2go breidt uit naar de luchthaven Schiphol
Volgend artikel Boon Edam trots op Lifeline Boost toegangscontrolezuil

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland

INTERVIEW WIJBUSINESSNIEUWS

Als solopreneur heb je geen beperkingen