Samenwerking

Maatschap ROM InWest & Amsterdam Economic Board

Samenwerking versterkt slimme, groene en gezonde regio

ROM InWest Amsterdam Economic

Amsterdam,
Onlangs hebben de Regionale Ontwikkelingsmaatschappij InWest en Amsterdam Economic Board een samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

Amsterdam Economic Board stimuleert samenwerking voor de Metropool van Morgen en versnelt innovatie die bijdraagt aan grote maatschappelijke vraagstukken. ROM InWest brengt samenwerking verder met financiering en helpt ondernemers bij knelpunten in business development.

Krachten bundelen

Door de samenwerking wordt de impact op een slimme, groene en gezonde regio versterkt.

“Amsterdam Economic Board werkt net als ROM InWest aan impact, gericht op de circulaire economie en energietransitie. De samenwerking is dan ook meer dan logisch en maakt het voor ondernemers toegankelijker om ondersteuning te vinden op het gebied van investeringen, innovatie en doorontwikkeling”, zegt Janet Nieboer, CEO ROM InWest.

“ROM InWest is heel belangrijk voor Amsterdam Economic Board. Onze initiatieven hebben nu de mogelijkheid om financiering aan te vragen en door te ontwikkelen. Wij bieden de ROM kennis over netwerken en spelers in de regio die actief zijn in bijvoorbeeld gezondheid, circulaire economie en de energietransitie. Samen versterken we elkaar”, reageert Nina Tellegen, algemeen directeur Amsterdam Economic Board.

Vorig bericht TLN maakt zich grote zorgen over gevolgen olieboycot
Volgend artikel NHN Business Awards 2022: ondernemers gezocht

Nu op WijNoordHolland