Hospitality

Samenwerking Roberto Payer en D&B The Facility Group

Binnen deze rol geeft hij invulling aan de Academy voor D&B talent

Roberto Payer D&B The Facility Group

(v.l.n.r.) Jan-Willem de Bruijn (CEO D&B The Facility Group), Roberto Payer en Filip Cwiklinski (General Manager D&B Hospitality.)

Amstelveen,
Roberto Payer verbindt zich als Hospitality Ambassadeur aan D&B The Facility Group. Binnen deze rol geeft hij invulling aan de Academy voor D&B talent. Ook zal hij ondersteuning geven bij Learning & Development, Concepting, Business Strategy en Recruitment.

Gedeelde visie

Jan-Willem de Bruijn, CEO D&B The Facility Group: ”Ons bedrijf wordt gedragen door hospitality. Het moment dat ‘hospitality icoon’ Roberto Payer beschikbaar kwam, zagen wij als een gouden kans! Wij zijn altijd op zoek naar talent uit de hotellerie branche. Dit zijn vaak de mensen die ownership pakken en het initiatief nemen. Alles doen om het vandaag beter te doen dan gisteren. Dit zijn precies de eigenschappen die Payer door de jaren heen op inspirerende wijze aanmoedigde bij zijn medewerkers.”

Excellente service

Roberto Payer is enthousiast over de samenwerking: “D&B is een ambitieuze organisatie die zich richt op een excellente service. Dat spreekt mij enorm aan. Ik ga mij met plezier inzetten om de kwaliteit van de dienstverlening verder te ontwikkelen en te versterken.” Op 1 januari 2022 legde Roberto Payer zijn rol neer als General Manager van Hilton Amsterdam en Waldorf Astoria. Daarna heeft hij zich gevestigd als zelfstandig consultant.

In zijn 52-jarige staat van dienst bij de Hilton organisatie heeft Payer een duidelijke en uitgesproken stempel gedrukt op de gastbeleving. Hierin staat oog voor detail, de menselijke maat en ‘dicht bij jezelf blijven’ steeds centraal. Zijn prestaties voor de gastvrijheidsindustrie zijn niet onopgemerkt gebleven en hebben Payer meerdere onderscheidingen opgeleverd. Niet in de laatste plaats de benoeming tot Officier in de Orde van Oranje Nassau in 2020.

Vorig bericht Bas Smit lanceert eigen webstore op Amazon.nl
Volgend artikel Lancering schrijfbedrijf Tekstclub in Monnickendam

Nu op WijNoordHolland