Nieuws

Paviljoen Heidezicht in Bussum verkocht aan SEMS Groep

De Gemeente Gooise Meren verkoopt Paviljoen Heidezicht aan de SEMS Groep

Het college van B&W van de gemeente Gooise Meren heeft besloten om Paviljoen Heidezicht te verkopen aan de SEMS Groep, een bedrijf dat ook al horecagelegenheid Brambergen runt op een buitenplaats van Natuurmonumenten in ’s Graveland.

Het bedrijf kwam als beste naar voren uit de selectieprocedure. Een commissie van professionals beoordeelde de inschrijvingen op kwaliteit en prijs en bracht een advies uit. Het college van BenW heeft het advies overgenomen.

SEMS Groep deed niet het hoogste bod, maar scoorde wel het beste op kwaliteit. Die komt in meerdere elementen tot uiting. Het bedrijf heeft veel oog voor duurzaamheid en het belang van Fairtrade. Het bedrijf ruimt ook tijd in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met ‘de lichte vroege avondfunctie’ wordt tegemoet gekomen aan de belangrijke wens van omwonenden. Op het terras komt geen versterkte muziek en het bedrijf ziet het als een uitdaging om de verbinding met de buurt te zoeken en samen te bekijken hoe men elkaar kan versterken.

Vorig bericht Hollands Kroon, een TOP locatie in de Kop van Noord-Holland
Volgend artikel Nieuwbouw Donghua op nieuwe bedrijventerrein De Etalage opgeleverd

Nu op WijNoordHolland