Nieuws

NHN organiseert kennisbijeenkomst ‘Jachthavens boven Amsterdam’

Jachthavens boven Amsterdam, 30 november 2018, 09:00 tot 13:00


Op 30 november 2018 organiseert het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (NHN) een kennisbijeenkomst voor jachthavenondernemers boven het Noordzeekanaal. Centraal staan ontwikkelingen in de pleziervaart door vergrijzing, duurzaamheid en verandering in vaargedrag en botenbezit.

Kansen

De bijeenkomst gaat in op kansen die er liggen: Het sloepennetwerk en overstappunten, bijzondere overnachtingsvormen (a la Tiny Float in Andijk), seizoensverlenging en nog veel meer. Deze ontwikkelingen hebben direct invloed op jachthavens. Samenwerking en kennisdeling op verschillende thema’s kan leiden tot mooie initiatieven en meer omzet. “Daarom is het belangrijk om elkaar te ontmoeten en met elkaar te bespreken wat (gezamenlijk) gedaan moet en kan worden om de havens aantrekkelijker en toekomstbestendig te maken.â€

Versterking

Voor de havens boven het Noordzeekanaal is deze ontmoeting georganiseerd op 30 november. Dan moet achterhaald worden of samenwerking door middel van een platform kan bijdragen aan ontmoeting, kennisdeling, lobby en meer omzet met als doel: versterking van de (thuis)havens.

Programma

09:00 uur Inloop
09:30 uur Voorstelronde
10:15 uur Aanleiding door Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord
10:30 uur Wat zijn de verbindende thema’s?
11:15 uur Organisatie en vervolg
12:00 uur Lunch met netwerk
13:00 uur Einde bijeenkomst

Meer informatie en aanmelden kan hier.

Vorig bericht Regus tekent huurovereenkomst voor 4000 m2 in CitySide-Rivierstaete Amsterdam
Volgend artikel ArenA Batterij wint prestigieuze internationale milieuprijs

Nu op WijNoordHolland